Τελευταία Νέα
Διεθνή

Pitella: Ο Schaeuble εξακολουθεί να αποτελεί πρόβλημα για την Ευρώπη

Pitella: Ο Schaeuble εξακολουθεί να αποτελεί πρόβλημα για την Ευρώπη
Ένας έτερος Σοσιαλδημοκράτης, ο κ. Bullmann, δήλωσε πως «δικαιολογίες, καθυστερήσεις, η συμπεριφορά του Σόιμπλε σε σχέση με την Ελλάδα είναι οικονομικά επικίνδυνη και πολιτικά ανεύθυνη»
Επίθεση κατά της στάσης του Γερμανού υπουργού Οικονομικών στο ελληνικό ζήτημα εξαπέλυσε εκ νέου ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, κ. Gianni Pitella, σημειώνοντας πως «με την αντίθεσή του σε οποιαδήποτε πρόοδο για την Ελλάδα, ο Wolfgang Schaeuble συνεχίζει να είναι πρόβλημα για την Ευρώπη».
Ένας έτερος Σοσιαλδημοκράτης, ο Γερμανός κ. Udo Bullmann, δήλωσε μέσω Twitter πως «δικαιολογίες, καθυστερήσεις, η συμπεριφορά του Σόιμπλε σε σχέση με την Ελλάδα είναι οικονομικά επικίνδυνη και πολιτικά ανεύθυνη».
Την απορία της για το πώς μπορεί κάποιος να αρνηθεί στην Ελλάδα ελάφρυνση του χρέους, μετά από τόσο μεγάλη προσπάθεια, εξέφρασε η ευρωβουλευτής του Γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Pervenche Beres.
Στην ανάρτησή της ανέφερε:
«Μετά από τόσο μεγάλη προσπάθεια που έγινε από την Ελλάδα, πως μπορεί να υπάρχει ακόμα άρνηση σε ελάφρυνση του χρέους; Το ευρωπαϊκό συμφέρον πρέπει να επικρατήσει στην Ευρωομάδα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης