Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Βράβευση της PwC Ελλάδας για την υποστήριξή της στη νεανική επιχειρηματικότητα!

Βράβευση της PwC Ελλάδας για την υποστήριξή της στη νεανική επιχειρηματικότητα!
Bravo Sustainability Awards 2017 
Η PwC Ελλάδας τιμήθηκε με το βραβείο Bravo Market 2017 για την πρωτοβουλία ενίσχυσης της νεανικής επιχειρηματικότητας που εντάσσεται στο πρόγραμμά της για την Εταιρική Υπευθυνότητα.
Η PwC υποστηρίζει εκκολαπτήρια (incubators) και νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups) που έχουν την δυναμική να εξελιχθούν και να συνεισφέρουν στην ελληνική κοινωνία και οικονομία.
Εδώ και τέσσερα χρόνια, παρέχει λογιστικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες pro bono, μαζί με επαγγελματική εκπαίδευση στα start-ups του εκκολαπτηρίου egg-enter•grow•go, μια πρωτοβουλία της Eurobank που σχεδίασε και υλοποιεί σε συνεργασία με το Corallia.
Επιπλέον, οι άνθρωποι της PwC προσφέρουν εθελοντικά εκπαίδευση και συμβουλές σε start-ups και σε άλλα εκκολαπτήρια όπως το Orange Grove. Μεταξύ αυτών για παράδειγμα είναι το Bloode, μία κοινωνική επιχείρηση που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και αύξηση των εθελοντών αιμοδοτών.
Τα BRAVO Sustainability Awards 2017 αναδεικνύουν τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη δημιουργία της Ελλάδας του αύριο.
Τα βραβεία παρουσιάσθηκαν στην τελετή που διοργάνωσε για 7η χρονιά το QualityNet Foundation στο Μέγαρο Μουσικής, την Πέμπτη 25 Μαΐου.
Η ανάδειξη της πρωτοβουλίας της PwC έγινε ανάμεσα από 278 πρωτοβουλίες επιχειρήσεων, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Κοινωνίας Πολιτών που συμμετείχαν στον Κοινωνικό Διάλογο BRAVO.
Ο διάλογος αυτός αναπτύχθηκε σε εθνικό επίπεδο, με την συμμετοχή 200 κοινωνικών εταίρων και 7.000 ενεργών πολιτών, υπογραμμίζοντας τη σημαντικότητα της συνεργασίας και της σύμπραξης όλων των ενεργών πυρήνων της Ελληνικής κοινωνίας, με στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος.
Εκ μέρους της PwC, το βραβείο παρέλαβε ο Αιμίλιος Γιαννόπουλος, ανώτατο στέλεχος της Διοίκησης, Markets Leader, ο οποίος δήλωσε:
«Η PwC εστιάζει παγκοσμίως στην κοινωνική συνεισφορά και διαθέτει σημαντικούς πόρους κάθε χρόνο για να είναι κοντά σε νέους ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν βιώσιμες και επιτυχημένες επιχειρήσεις, καθώς και ΜΚΟ που με το έργο τους βοηθούν την κοινωνία αλλά και την οικονομία.
Στόχος μας είναι να χρησιμοποιούμε την εμπειρία, τις γνώσεις και τις δεξιότητές μας για να υποστηρίζουμε δραστηριότητες που κάνουν τη διαφορά και δημιουργούν αποτελέσματα με διάρκεια.
Στην Ελλάδα, έχουμε πολλές πρωτοβουλίες σε εξέλιξη και το βραβείο αυτό μας δίνει μία νέα ώθηση για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε.»

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης