Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Nigel Farage θα αποφασίσει τις επόμενες επτά ημέρες εάν θα ηγηθεί και πάλι του Ukip

Ο Nigel Farage θα αποφασίσει τις επόμενες επτά ημέρες εάν θα ηγηθεί και πάλι του Ukip
Ο Farage δήλωσε ότι «θα το σκεφτεί», μετά την παραίτηση του διαδόχου του Paul Nuttall, στον απόηχο της κατάρρευσης του κόμματος 
Εάν θα τεθεί για τέταρτη φορά στην ηγεσία του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (Ukip), μετά την κατάρρευση της υποστήριξης του κόμματός του στις κάλπες, αναμένεται να αποφασίσει εντός των επόμενων επτά ημερών ο Nigel Farage.
Ο Farage δήλωσε ότι πρόκειται να «το σκεφτεί», αφού ο διάδοχός του, Paul Nuttall, παραιτήθηκε από την ηγεσία του Ukip, μετά την αξιοθρήνητη εμφάνιση του κόμματός του στις γενικές εκλογές της χώρας.
Το μέλλον του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος αμφισβητείται μετά την αποτυχία του να κερδίσει έστω μια έδρα, ενώ το ποσοστό του κόμματος κατέρρευσε σε λιγότερο από 2%, από 12,6% το 2015.
Ο Farage δήλωσε ότι έχει ένα «πολυάσχολο σαββατοκύριακο ενημέρωσης» αλλά πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει λόγος βιασύνης και ότι θα το σκεφτεί το σαββατοκύριακο.
Ο ίδιος δήλωσε στην «The Daily Telegraph»: «Υπάρχει πιθανότητα να ξανανοίξει μια τεράστια τρύπα στη βρετανική πολιτική».
Ο Farage δήλωσε ότι εξεπλάγη από την απόφαση του Paul Nuttall να παραιτηθεί, λέγοντας:
«Νόμιζα ότι τα πήγαινε καλά σε δύσκολες συνθήκες».
Σχετικά με το μέλλον του Farage, ο Nuttall δήλωσε:
«Αν ο Nigel Farage επιθυμεί να επιστρέψει, θα είμαι πολύ ευτυχής να κάνω μια ανταλλαγή εργασίας.
Θα πάρω τη θέση του στην LBC και μπορεί να επιστρέψει ως ηγέτης της Ukip».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης