Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο Μαρινάκης κατέθεσε για την υπόθεση του Noor 1 - Οι καταγγελίες για σκευωρία εις βάρος του

Ο Μαρινάκης κατέθεσε για την υπόθεση του Noor 1 - Οι καταγγελίες για σκευωρία εις βάρος του
Ο εφοπλιστής είχε υποβάλει μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου σχετικά με την εμπλοκή του ονόματός του στη υπόθεση του πλοίου Noor 1
Στον εισαγγελέα εφετών Πειραιά Π. Μπρακουμάτσο, προσήλθε σήμερα (5/7/2017) το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να καταθέσει σχετικά με τη μηνυτήρια αναφορά που είχε υποβάλει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, εναντίον ενός ανακριτικού υπαλλήλου του Λιμενικού Σώματος και κατά παντός υπευθύνου, σχετικά με την εμπλοκή του ονόματός του στη υπόθεση του πλοίου Noor 1.
Ο κ. Μαρινάκης στη μηνυτήρια αναφορά του είχε καταγγείλει «σκευωρία σε βάρος του που μεθοδεύτηκε συστηματικά για να αξιοποιηθεί δημόσια την κατάλληλη στιγμή προς τον σκοπό να εκβιαστεί και να παραμερίσει για να αλωθεί ο ευαίσθητος χώρος του Τύπου και της Ενημέρωσης».
Σημειώνεται ότι ο πρόσφατα ο καταδικασθείς πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη για την υπόθεση, επιχειρηματίας Ευθύμης Γιαννουσάκης, είχε αναφέρει ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ότι ο ίδιος πιέστηκε από το συγκεκριμένο ανακριτικό υπάλληλο να εμπλέξει τον συγκεκριμένο εφοπλιστή στην υπόθεση, παρά το γεγονός ότι είχε δώσει στοιχεία στις αρχές για άλλη υπόθεση μεταφοράς φορτίου ηρωίνης που ποτέ δεν αξιοποιήθηκαν.
Μάλιστα είχε αναφέρει ότι οι μυστικές καταθέσεις του στις αρχές, με τις οποίες κατονόμαζε τρεις χρηματοδότες του φορτίου προκειμένου να έχει την απολαβή των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου, δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ πρωτόδικα παρά τα αιτήματα των συνηγόρων του.
Ο αιτών έχει δηλώσει επίσης ότι όσο παραμένει έγκλειστος στο χώρο των φυλακών, εξακολουθεί να κινδυνεύει ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης