Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Στις 24 Ιουλίου 2017 ξεκινά η διαπραγμάτευση των ομολογιών

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Στις 24 Ιουλίου 2017 ξεκινά η διαπραγμάτευση των ομολογιών
Οι Ομολογίες που πρόκειται να εκδοθούν, θα διατεθούν προς κάλυψη από το επενδυτικό κοινό μέσω δημόσιας προσφοράς
Στις 24 Ιουλίου θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση των ομολογιών της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή στην κατηγορία τίτλων σταθερού εισοδήματος της οργανωμένης αγοράς του ΧΑ, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης της δημόσιας προσφοράς του κοινού ομολογιακού δανείου.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Χρηματοδοτήσεων, μέλος του ομίλου ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, έθεσε στη διάθεση του επενδυτικού κοινού το εγκριθέν στην από 12.07.2017 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Ενημερωτικό Δελτίο αναφορικά με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ποσού έως 60.000.000 ευρώ, διάρκειας 5 ετών, διαιρούμενου σε έως 60.000 άυλες, κοινές, ανώνυμες ομολογίες με ονομαστική αξία εκάστη 1.000 ευρώ.
Οι Ομολογίες που πρόκειται να εκδοθούν, θα διατεθούν προς κάλυψη από το επενδυτικό κοινό μέσω δημόσιας προσφοράς, με χρήση της υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Οργανωμένης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών του Χ.Α. στις 05.07.2017 ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Οργανωμένης Αγοράς του Χ.Α. έως 60.000 κοινών ανωνύμων ομολογιών της Εταιρείας, οι οποίες θα προκύψουν από την έκδοση του ΚΟΔ, υπό την αίρεση έγκρισης του Ενημερωτικού Δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και επιτυχούς ολοκλήρωσης της Δημόσιας Προσφοράς των Ομολογιών της σύμφωνα με τους όρους που ειδικότερα θα γνωστοποιηθούν από την Εταιρεία.
Το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης της Δημόσιας Προσφοράς του ΚΟΔ και της εισαγωγής προς διαπραγμάτευση των Ομολογιών είναι το εξής:



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης