Τελευταία Νέα
Διεθνή

UBS: Ενισχύθηκαν κατά +14% τα κέρδη για το β΄ τρίμηνο 2017 - Στα 1,21 δισ. δολ.

tags :
UBS: Ενισχύθηκαν κατά +14% τα κέρδη για το β΄ τρίμηνο 2017 - Στα 1,21 δισ. δολ.
Τα λειτουργικά έσοδα της ελβετικής τράπεζας υποχώρησαν ελαφρώς, στα 7,54 δισ. δολ.
Σημαντική άνοδο της τάξεως του +14% κατέγραψαν τα καθαρά κέρδη της UBS Group για το δεύτερο τρίμηνο του 2017, καθώς τα έσοδα ξεπέρασαν ελαφρώς τις προσδοκίες των αναλυτών και η τράπεζα είχε υγιείς εισροές στο τμήμα διαχείρισης περιουσίας.
Ειδικότερα, η κερδοφορία της ελβετικής τράπεζας διαμορφώθηκε στα 1,21 δισ. δολ. έναντι 1,06 δισ. δολ. το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, ξεπερνώντας σε μεγάλο βαθμό τις προσδοκίες των αναλυτών, οι οποίοι ανέμεναν τα κέρδη να περιοριστούν στα 836 εκατ. δολ.
Παράλληλα, τα λειτουργικά έσοδα υποχώρησαν ελαγρώς, στα 7,54 δισ. δολ. έναντι 7,64 δισ. δολ. το δεύτερο τρίμηνο του 2016, διαψεύδοντας ωστόσο τις προβλέψεις των αναλυτών, στα 7,49 δισ. δολ.
Σε ότι αφορά το τμήμα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων της τράεπζας, σημειώθηκαν εισροές χρημάτων ύψους 7,75 δισ. δολ.
«Η βελτίωση του επενδυτικού κλίματος και η ενισχυμένη εμπιστοσύνη έχουν μεταγράστεί σε βελτιώσεις στα επίπεδα δραστηριότητας των πελατών της διαχείρισης περιουσίας», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο της τράπεζας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης