Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζορπίδης (Επ. Επιμελητήριο θεσ/νίκης): Ο Τσίπρας ότι υποσχεθεί φέτος στη ΔΕΘ να το κάνει όχι όπως πέρυσι

Ζορπίδης (Επ. Επιμελητήριο θεσ/νίκης): Ο Τσίπρας ότι υποσχεθεί φέτος στη ΔΕΘ να το κάνει όχι όπως πέρυσι
Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις τις οποίες εκπροσωπώ εγώ έχουν πολλά προβλήματα στην πόλη
«Αυτό που θέλουμε από τον κ. Τσίπρα είναι να υλοποιήσει αυτά τα οποία θα πει στην έκθεση. Γιατί πολλά από αυτά που είπαν πέρυσι δεν υλοποιήθηκαν. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις τις οποίες εκπροσωπώ εγώ έχουν πολλά προβλήματα στην πόλη» ανέφερε ο πρόεδρος του επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης πριν την συνάντηση με τον πρωθυπουργό.
Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης είναι σε εξέλιξη.
Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο Πρόεδρος των Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος κ. Σαββάκης, ο Πρόεδρος της τοπικής διοίκησης του οικονομικού επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αντωνάκης.
Ο κ. Αντωνάκης εισερχόμενος δήλωσε ότι θα ζητήσει από τον Πρωθυπουργό την προστασία του κλάδου, να μην φεύγουν οι νέοι οικονομολόγοι στο εξωτερικό, καθώς και να προστατεύονται οι ελεγκτές που κάνουν κάθε μέρα την δουλειά τους έξω στον δρόμο.
Στη συνάντηση συμμετέχουν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης, ο υφυπουργός Οικονομίας, Στέργιος Πιτσιόρλας, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος, ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης και η υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Μαρία Κόλλια - Τσαρούχα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης