Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Μεταρρυθμίσεις που είναι εκτός μνημονίου θα υλοποιήσει η ΝΔ όταν αναλάβει εξουσία

Χατζηδάκης: Μεταρρυθμίσεις που είναι εκτός μνημονίου θα υλοποιήσει η ΝΔ όταν αναλάβει εξουσία
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης,κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα
Η ΝΔ όταν αναλάβει εξουσία θα υλοποιήσει πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και διαρθρωτικών αλλαγών, που δεν περιλαμβάνονται στο μνημόνιο, τονίζει ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξή του στη Βραδυνή της Κυριακής.
Μάλιστα, όπως αναφέρει, πρόθεση είναι να εφαρμοστούν «στο πρώτο εξάμηνο αν είναι δυνατόν».
Ο κ. Χατζηδάκης υπογραμμίζει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης,  στη ΔΕΘ «θα περιγράψει το δικό μας μίγμα οικονομικής πολιτικής, που στηρίζεται στο τρίπτυχο λιγότεροι φόροι, λιγότερες δαπάνες, επενδύσεις».
Αναφορικά με τη διαμάχη για τον κομμουνισμό και τον ναζισμό, σημειώνει  ότι «ενώ η κυβέρνηση αυτή δεν έχει ευαισθησία να κόβει μισθούς και συντάξεις και να ψηφίζει τα Μνημόνια δυο-δυο, απέκτησε ευαισθησία για την κάλυψη των εγκλημάτων του σταλινισμού», αλλά και πως για « να ικανοποιήσει το κομματικό της ακροατήριο παίζει ακόμα και με την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό».
Ακόμη, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, αφού «είναι όμηρος της εκλογικής της πελατείας, των ιδεοληψιών της, αλλά και της ανευθυνότητας και του λαϊκισμού που είχε επιδείξει ως αντιπολίτευση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης