Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017 θα ανακοινωθούν τα οικονομικά αποτελέσματα α' εξαμήνου της Intralot

tags :
Την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017  θα ανακοινωθούν τα οικονομικά αποτελέσματα α' εξαμήνου της Intralot
Το δελτίο τύπου των οικονομικών αποτελεσμάτων της Εταιρείας θα αναρτηθεί στην εταιρική ιστοσελίδα (www.intralot.com) την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017
Την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017 (μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών) θα ανακοινωθούν τα οικονομικά αποτελέσματα α' εξαμήνου της Intralot.
Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, "ο κ. Αντώνιος Κεραστάρης, Group CEO, ο κ. Γεώργιος Κολιαστάσης, Group CFO, ο κ. Νικόλαος Παυλάκης, Group Tax & Accounting Director, ο κ. Ανδρέας Χρυσός, Group Budgeting, Controlling & Finance Director, και ο κ. Μιχαήλ Τσαγκαλάκης, Capital Markets Director, θα απευθυνθούν στους αναλυτές και στους θεσμικούς επενδυτές της INTRALOT για να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της Εταιρείας για το α’ εξάμηνο του 2017, καθώς και να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις της Εταιρείας.
Το δελτίο τύπου των οικονομικών αποτελεσμάτων της Εταιρείας θα αναρτηθεί στην εταιρική ιστοσελίδα (www.intralot.com) την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017 (μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης