Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη ενόψει ΔΕΘ δίνουν κυβερνητικά στελέχη – Σειρά επαφών υπουργών με φορείς

Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη ενόψει ΔΕΘ δίνουν κυβερνητικά στελέχη – Σειρά επαφών υπουργών με φορείς
Οι υπουργοί θα έχουν σειρά συναντήσεων για να προωθήσουν θέματα της αρμοδιοτήτων τους
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την παρουσία του πρωθυπουργού, Α. Τσίπρα, στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου στη 82η ΔΕΘ, και τα κυβερνητικά στελέχη σπεύδουν στη συμπρωτεύουσα αλλά και σε γειτονικούς νομούς συμμετέχοντας σε σειρά συσκέψεων  με εκπροσώπους φορέων, για να προετοιμάσουν το έδαφος.
Ήδη, χθες, Παρασκευή 1/9 , ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας,  Σ. Φάμελλος, είχε συσκέψεις με δημάρχους και μυδοκαλλιεργητές στο Γραφείο Πρωθυπουργού και ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας, Στ. Βαρδαρός με την 3η και 4η ΥΠΕ.
Στο πλαίσιο αυτό, τη Δευτέρα 3/9 στις 17:00 το απόγευμα η υφυπουργός Οικονομικών, Κ. Παπανάτσιου και η επικεφαλής του Γραφείου Πρωθυπουργού, Κ. Νοτοπούλου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ,  θα επισκεφθούν τον πρώην στρατόπεδο "Κόδρα" στην Καλαμαριά για το οποίο έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες παραχώρησης του στην τοπική κοινωνία.
Στη συνέχεια η κ. Παπανάτσιου θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των επιμελητηρίων στο Γραφείο Πρωθυπουργού.
Ακολούθως, τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν οι υπουργοί Εσωτερικών, Π. Σκουρλέτης, Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Ν. Παππάς, Υποδομών Μεταφορών Χρ. Σπίρτζης, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Π. Κουρουμπλής, οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομίας και Ανάπτυξης Α. Χαρίτσης, Εργασίας Ρ. Αντωνοπούλου, Εξωτερικών Γ. Κατρούγκαλος, Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Τσιρώνης, οι υφυπουργοί Εξωτερικών Τ. Κουίκ, Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. ς Μπαλάφας, Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης, Υποδομών και Μεταφορων Ν. Μαυραγάνης.
Θα έχουν σειρά συναντήσεων για να προωθήσουν θέματα της αρμοδιοτήτων τους.
Στόχος είναι να προετοιμάσουν το έδαφος για την παρουσία του πρωθυπουργού, Α. Τσίπρα στην 82η ΔΕΘ.
Ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει στην τελετή εγκαινίων στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου 9/9 και το μεσημέρι της Κυριακής 10/9 θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης