Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Λευκός Οίκος εξετάζει έξι τουλάχιστον υποψηφίους για να αναλάβουν επικεφαλής της Fed

Ο Λευκός Οίκος εξετάζει έξι τουλάχιστον υποψηφίους για να αναλάβουν επικεφαλής της Fed
Οι πληροφορίες αυτές έρχονται σε αντίθεση με τις φήμες που κυκλοφορούν σε Ουάσινγκτον και Wall Street, ότι ο διορισμός του προέδρου της Fed είναι ένας αγώνας μεταξύ δύο υποψηφίων
Ο Λευκός Οίκος εξετάζει τουλάχιστον έξι υποψηφίους για τη θέση του επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας (Fed, Federal Reserve), συμπεριλαμβανομένων οικονομολόγων, στελεχών με τραπεζική εμπειρία και άλλων επιχειρηματιών.
Οι πληροφορίες αυτές έρχονται σε αντίθεση με τις φήμες που κυκλοφορούν σε Ουάσινγκτον και Wall Street, ότι ο διορισμός του προέδρου της Fed είναι ένας αγώνας μεταξύ δύο υποψηφίων, του Διευθυντή του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου Gary Cohn και της σημερινής προέδρου της Fed, Janet Yellen, η θητεία της οποίας λήγει τον Φεβρουάριο του 2018.
Κάποιοι από τους άλλους πιθανούς υποψηφίους είναι ο πρώην επικεφαλής της Fed, Kevin Warsh, ο οικονομολόγος Glenn Hubbard του πανεπιστημίου Κολούμπια και ο καθηγητής John Taylor του πανεπιστημίου του Stanford.
Ο Lawrence Lindsey, πρώην οικονομικός σύμβουλος του προέδρου George Bush, επίσης είναι υποψήφιος.
Ο πρώην CEO της US Bancorp Richard Davis και ο John Allison, πρώην διευθύνων σύμβουλος της BB & T, είναι επίσης μεταξύ των υποψηφίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης