Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συγνώμη Κουρουμπλή για τη δήλωσή του αναφορικά με το κολύμπι στις παραλίες της Αττικής

Συγνώμη Κουρουμπλή για τη δήλωσή του αναφορικά με το κολύμπι στις παραλίες  της Αττικής
"Ζητάω συγνώμη που είπα να κάνετε μπάνιο"
Συγγνώμη για την προτροπή του προς τους πολίτες να πάνε για μπάνιο άφοβα, ζήτησε ο υπουργός Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
O κ. Κουρουμπλής επανέλαβε την πρόθεση του να μην παραιτηθεί, σύμφωνα με το skai.gr, και ζήτησε συγγνώμη για την προτροπή του προς τους πολίτες να πάνε για μπάνιο άφοβα, αποδίδοντας την στη ροή του προφορικού λόγου.
«Δεν θεωρώ ότι κατέχω την μοναδική αλήθεια.
Στον προφορικό λόγο, σε μια συζήτηση που έγινε με την κ. Κοσιώνη, όταν με ρώτησε στην αρχή "πότε υπολογίζετε ότι τα πράγματα θα αποκατασταθούν" είπα ότι σε ένα μήνα, με βάση και τις μετρήσεις που θα έχουμε τότε, πιστεύω ότι τα πράγματα θα αποκατασταθούν.
Πάνω σε αυτό το σκεπτικό είπα και αυτό το πράγμα», ανέφερε ο κ. Κουρουμπλής μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημειώνοντας πως ζητάει συγγνώμη αν εξέλαβαν αλλιώς τη δήλωσή του.
Ακόμη, ανέφερε ότι υπάρχουν υποψίες για τη βύθιση του μικρού τάνκερ στη Σαλαμίνα, διευκρίνισε ότι οι πρώτες εργασίες απορρύπανσης άρχισαν 3 ώρες μετά το ναυάγιο, σημειώνοντας ότι η βύθιση έγινε στις 2.30 τα ξημερώματα και τα απορρυπαντικά σκάφη δεν μπορούν να επιχειρήσουν νύχτα.
Το πρώτο σκάφος του λιμενικού, όπως είπε,  έφτασε στο σημείο ένα τέταρτο μετά το σήμα sos που εξέπεμψε το πλοίο, ενώ χρειάστηκαν 5 μέρες για να στεγανοποιηθεί πλήρως το πλοίο.
Υπογράμμισε δε, ότι «δεν υπάρχει μαύρη θάλασσα» .

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης