Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Θανάσης Καρτερός, ο νέος διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού

tags :
Ο Θανάσης Καρτερός, ο νέος διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού
Ο κ. Μιχόπουλος που ανήκε στο στενό πυρήνα των συνεργατών του Αλ. Τσίπρα, είχε εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να αποχωρήσει από την θέση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, για προσωπικούς λόγους
Τέλος εποχής για τον Θοδωρή Μιχόπουλο, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.
Ο Θοδωρής Μιχόπουλος ήταν η «φωνή Μαξίμου» τόσο στην πρώτη διακυβέρνηση, όσο και στη δεύτερη με ένα ολιγόμηνο «διάλειμμα», όπου βρέθηκε στο πλάι του Ευκλείδη Τσακαλώτου, στο Υπουργείο Οικονομικών.
Τη θέση του Θοδωρή Μιχόπουλου, ο οποίος ήταν η «πένα» πίσω από τα «non paper» τις κυβέρνησης, αναλαμβάνει ο αρθρογράφος της κομματικής εφημερίδας «Αυγή» Θανάσης Καρτερός ,ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες χθες 2 Οκτωβρίου 2017, είχε και κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό.
Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν ότι ο κ. Μιχόπουλος που ανήκε στο στενό πυρήνα των συνεργατών του Αλ. Τσίπρα, είχε εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να αποχωρήσει από την θέση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, για προσωπικούς λόγους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης