Τελευταία Νέα
Διεθνή

Pence (Αντιπρόεδρος ΗΠΑ): Δεν συζήτησα ποτέ το ενδεχόμενο παραίτησης του Tillerson

Pence (Αντιπρόεδρος ΗΠΑ): Δεν συζήτησα ποτέ το ενδεχόμενο παραίτησης του Tillerson
Διαψεύδει το δημοσίευμα του NBC News
Διέψευσε ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Mike Pence, ότι είχε συζητήσει με τον υπουργό Εξωτερικών Rex Tillerson την προοπτική παραίτησης του τελευταίου από την κυβέρνηση του προέδρου Donald Trump.
Νωρίτερα, δημοσίευμα του NBC News ανέφερε ότι ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ αποκάλεσε τον Trump «ηλίθιο» λίγο πριν από το τέλος μιας συνάντησης στο Πεντάγωνο αυτό το καλοκαίρι και απείλησε με παραίτηση την ίδια περίοδο εξαιτίας των βαθιών διαφορών με τον αμερικανό πρόεδρο.
Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, που επικαλέστηκε πολλούς υψηλόβαθμους αξιωματούχους της αμερικανικής διοίκησης, ο αντιπρόεδρος Mike Pence συναντήθηκε με τον επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας λίγες ημέρες μετά την θυελλώδη αυτή συνεδρίαση που έγινε την 20η Ιουλίου προκειμένου να του ζητήσει να επιδεικνύει μεγαλύτερο σεβασμό απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ.
Ο Tillerson δήλωσε ότι ποτέ δεν σκέφτηκε το ενδεχόμενο παραίτησής του.
Με δήλωσή του στο NBC News, το γραφείο του Pence ανέφερε:
«Ο αντιπρόεδρος μπορεί επίσης να επιβεβαιώσει ότι, όπως δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών του κράτους, σε καμία περίπτωση δεν μίλησε ποτέ μαζί με τον υπουργό για την προοπτική της παραιτήσεώς του από την κυβέρνηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης