Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος: Μια ακόμα κυβίστηση του Τσίπρα η επίσκεψη του στις ΗΠΑ

Λοβέρδος: Μια ακόμα κυβίστηση του Τσίπρα η επίσκεψη του στις ΗΠΑ
Δεν ήταν ενήμερη η Βουλή για το θέμα των F16 υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ
Για μια ακόμη κυβίστηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος αναφερόμενος στην επίσκεψη του στις ΗΠΑ και στη συνάντηση του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump.
«Θυμάμαι προσφάτως τον κ. Τσίπρα να μιλάει εναντίον του ΝΑΤΟ, για την θέση του απέναντι στις ΗΠΑ και απέναντι στον Trymp ως πρωθυπουργού.
Είναι τα πάντα γνωστά.
Τώρα πια ο captain America πουλάει και τα τελευταία περί της εξωτερικής πολιτικής πράγματα που είπε στον κόσμο του πριν ψηφιστεί» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9,84 ο κ.Λοβέρδος.
Ερωτηθείς για τη συμφωνία ΗΠΑ – Ελλάδας για την αναβάθμιση των F16, ο κ.Λοβέρδος ανέφερε ότι το συγκεκριμένο εξοπλιστικό πρόγραμμα δεν είναι από αυτά για τα οποία η Βουλή ήταν ενήμερη.
«Δεν ξέρω αν του το φορτώσανε αυτό το εξοπλιστικό, αλλά πάντως το να το συζητάει όλη η Ελλάδα αυτό σημαίνει ότι ήταν απροετοίμαστη και από ότι φαίνεται και από ότι διαβάσαμε υπάρχει και ιδιαίτερα αρνητική αντίδραση από τους δανειστές» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης