Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Πλαστικά Κρήτης: Στις 24/11 η Γενική Συνέλευση για τη μείωση μετοχικού κεφαλαίου µε επιστροφή µετρητών

Πλαστικά Κρήτης: Στις 24/11 η Γενική Συνέλευση για τη μείωση μετοχικού κεφαλαίου µε επιστροφή µετρητών
Ποια άλλα θέματα θα συζητηθούν
Σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 24η Νοεµβρίου 2017 κάλεσε τους μετόχους της η Πλαστικά Κρήτης στα γραφεία της στην Βιοµηχανική Περιοχή Ηρακλείου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων -μεταξύ άλλων- για την αύξηση του µετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας µε κεφαλαιοποίηση αποθεµατικών και για τη μείωση μετοχικού κεφαλαίου µε επιστροφή µετρητών στους µετόχους, µε µείωση της ονοµαστικής αξίας της µετοχής.

​Τα θέματα της ηµερήσιας διάταξης:

1.-Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονοµικών καταστάσεων (Εταιρικών και Ενοποιηµένων) της εταιρικής χρήσης 2016 (01.01.2016 - 31.12.2016) καθώς και των εκθέσεων του ∆ιοικητικού Συµβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή της εταιρίας για τις εν λόγω Οικονοµικές Καταστάσεις και διάθεση κερδών.
2.-Απαλλαγή των µελών του ∆ιοικητικού Συµβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζηµίωσης για την χρήση 2016.
3.Αύξηση του µετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας µε κεφαλαιοποίηση αποθεµατικών.
4.-Μείωση του µετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας µε επιστροφή µετρητών στους µετόχους, µε µείωση της ονοµαστικής αξίας της µετοχής και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.
5.Λήψη απόφασης για την έκδοση κοινών οµολογιακών ∆ανείων σύµφωνα µε τις διατάξεις του Ν.3156/2003 και καθορισµός των βασικών όρων αυτού.
6.-Έγκριση αµοιβών των µελών του ∆ιοικητικού Συµβουλίου που προσφέρουν στην Eταιρία υπηρεσίες πέραν των καθηκόντων τους ως ∆ιοικητικών Συµβούλων.
7.-Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωµατικού Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση 2017 και καθορισµός της αµοιβής τους.
8.-Ενηµέρωση και επικύρωση των αποφάσεων της συνεδρίασης του ∆ιοικητικού Συµβουλίου της 13ης Μαρτίου 2017, όσον αφορά στις αλλαγές στη σύνθεση του ∆ιοικητικού Συµβουλίου και την αντικατάσταση µέλους της Επιτροπής Ελέγχου.
9.-∆ιάφορα θέµατα και ανακοινώσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης