Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Grivalia Properties: Κάτω του ορίου του 10% το ποσοστό της Wellington Management Group, στο 9,35%

tags :
Grivalia Properties: Κάτω του ορίου του 10% το ποσοστό της Wellington Management Group, στο 9,35%
Η Wellington Management Group κατέχει έμμεσα 9.465.997 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της εταιρείας
Κάτω του ορίου του 10% κατήλθε το συνολικό ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει έμμεσα η Wellington Management Group στην Grivalia Properties, έχοντας μειωθεί συγκεκριμένα στο 9,35%.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σημερινή (23/10) ανακοίνωση, η Grivalia Properties (η Εταιρεία) ανακοινώνει, σύμφωνα με το άρθρο 14 του Ν.3556/2007, ότι το συνολικό ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου που κατείχε την 18.02.2016 έμμεσα η εταιρεία Wellington Management Group στην Εταιρεία κατήλθε του ορίου του 10%, όπως γνωστοποιήθηκε προς την εταιρεία από αυτήν την επόμενη ημέρα.
Σύμφωνα με την ανωτέρω γνωστοποίηση, η εταιρεία Wellington Management Group κατείχε έμμεσα, 9.465.997 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της Εταιρείας ή ποσοστό 9,35% του μετοχικού της κεφαλαίου.
Η Wellington Management Company αποτελεί μια οντότητα διαχείρισης επενδύσεων η οποία διαχειρίζεται το ενεργητικό διαφόρων επενδυτικών κεφαλαίων, ενώ το υπό διαχείριση της ενεργητικό περιλαμβάνει 8.824.847 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της Εταιρείας, ήτοι ποσοστό 8,81% του μετοχικού της κεφαλαίου.
Η Wellington Management Company αποτελεί μια οντότητα η οποία ελέγχεται άμεσα από την Wellington Investment Advisors Holdings, η οποία με την σειρά της αποτελεί μια οντότητα η οποία ελέγχεται άμεσα από την Wellington Group Holdings, η οποία με την σειρά της αποτελεί μια οντότητα η οποία ελέγχεται άμεσα από την Wellington Management Group.
Η Wellington Management International αποτελεί μια οντότητα η οποία ελέγχεται άμεσα από την Wellington Management Global Holdings, η οποία με την σειρά της αποτελεί μια οντότητα η οποία ελέγχεται άμεσα από την Wellington Investment Advisors Holdings, η οποία με την σειρά της αποτελεί μια οντότητα η οποία ελέγχεται άμεσα από την Wellington Group Holdings, η οποία με την σειρά της αποτελεί μια οντότητα η οποία ελέγχεται άμεσα από την Wellington Management Group.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης