Τελευταία Νέα
Διεθνή

Visa: Ενισχύθηκαν κατά +11% τα κέρδη για το γ΄ τρίμηνο 2017 - Στα 2,14 δισ. δολ.

tags :
Visa: Ενισχύθηκαν κατά +11% τα κέρδη για το γ΄ τρίμηνο 2017 - Στα 2,14 δισ. δολ.
Τα έσοδα της αμερικανικής εταιρείας κατέγραψαν άνοδο της τάξεως του +14% στα 4,86 δισ. δολ.
Σημαντική αύξηση της τάξεως του +11% κατέγραψαν τα καθαρά κέρδη της Visa Inc για το τρίτο τρίμηνο του 2017, δεχόμενα ώθηση τόσο από την αγορά της στην Ευρώπη όσο και από τις πληρωμές μέσω διαδικτύου.
Ειδικότερα, η κερδοφορία της αμερικανικής εταιρείας διαμορφώθηκε στα 2,14 δισ. δολ. έναντι 1,93 δισ. δολ. το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, με τα αποτελέσματα να ξεπεράνε σε μεγάλο βαθμό τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Παράλληλα, τα συνολικά λειτουργικά έσοδα της εταιρείας κατέγραψαν άνοδο της τάξεως του +14% στα 4,86 δισ. δολ. γεγονός που αντανακλάται στην αύξηση του όγκου πληρωμών και συναλλαγών.
Σε ότι αφορά τον όγκο των πληρωμών, αυτός ενισχύθηκε κατά +9,8% στα 1,93 τρισ. δολ., με την αγορά των ΗΠΑ να αντιπροσωπεύει περίπου το 43% του συνόλου, ενώα τα συνολικά λειτουργικά έξοδα αυξήθηκαν οριακά, στα 1,64 δισ. δολ.
«Η Visa έκλεισει το οικονομικό έτος όπως το ξεκίνησε, με έντονη αύξηση στον όγκο των πληρωμών και τον όγκο των διασυνοριακών συναλλαγών, οι οποίες ενισχύθηκαν με την προσθήκη της Visa Europe», δήλωσε ο επικεφαλής της εκτελεστικής επιτροπής της εταιρείας, Alfred Kelly Jr. μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης