Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η JPMorgan επεκτείνεται στην ανάλυση και τη διείσδυση στην αγορά μετοχών της Κίνας

tags :
Η JPMorgan επεκτείνεται στην ανάλυση και τη διείσδυση στην αγορά μετοχών της Κίνας
Αυτό που βλέπουμε, είναι ότι μερικοί από τους μεγαλύτερους επενδυτές στον κόσμο παίρνουν μία πολύ διαφορετική στάση στην αγορά μετοχών
Η JPMorgan επεκτείνει την έρευνα των μετοχών της Κίνας με νέες προσλήψεις το 2017, έχοντας σχέδια να προσθέσει περισσότερες θέσεις το 2018, καθώς οι επενδυτές θέλουν να ενισχύσουν τις τοποθετήσεις τους στην ασιατική χώρα, όπως ανέφερε ανώτατο στέλεχος της τράπεζας την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017.
Η ένταξη των εισηγμένων μετοχών της Κίνας στον δείκτη αναφοράς των αναδυόμενων αγορών του δείκτη MSCI το 2018, οδήγησε σε άνοδο της ζήτησης, δήλωσε ο επικεφαλής της Ασίας της JPMorgan, εξαιρουμένης της Ιαπωνίας, James Sullivan.
"Έχουμε αυξήσει την κάλυψη της Κίνας κατά 20% με προσωπικό.
Έχουμε ένα αρκετά επιθετικό επενδυτικό σχέδιο για το 2018 και το 2019 ", δήλωσε ο Sullivan στο Reuters.
"Αυτό που βλέπουμε, είναι ότι μερικοί από τους μεγαλύτερους επενδυτές στον κόσμο παίρνουν μία πολύ διαφορετική στάση στην αγορά μετοχών", υποστήριξε, αναφερόμενος στις μετοχές που περιλαμβάνονται στην αγορά της Κίνας.
Στο πλαίσιο της επέκτασης, η JPMorgan πρόσθεσε τέσσερις νέους αναλυτές για την τεχνολογία και έναν για την υποδομή και τις ομάδες ενέργειας, που καλύπτουν την Κίνα, συμπεριλαμβανομένων τις μετοχές του Χονγκ Κονγκ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης