Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απαντήσεις ζητά ο Λοβέρδος από τον Καμμένο για τη συμφωνία Ελλάδας - Σ. Αραβίας για την πώληση πολεμικού υλικού

Απαντήσεις ζητά ο Λοβέρδος από τον Καμμένο για τη συμφωνία Ελλάδας - Σ. Αραβίας για την πώληση πολεμικού υλικού
Τα ερωτήματα που θέτει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Α. Λοβέρδος, προς τον υπουργός Άμυνας, Π. Καμμένο
Σειρά ερωτημάτων θέτει προς τον υπουργό Άμυνας, Π. Καμμένο, σχετικά με τη συμφωνία Ελλάδας και Σαουδικής Αραβίας για την πώληση πολεμικού υλικού, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Α. Λοβέρδος.
Συγκεκριμένα, ο κ. Λοβέρδος, αφού σημειώνει πως σύμφωνα με «ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» (5.11.2017) αλλά και σύμφωνα με τις καταιγιστικές πληροφορίες που λαμβάνουμε, προκύπτουν πολλά ερωτηματικά για την συγκεκριμένη συμφωνία», ζητά από τον υπουργό Άμυνας να απαντήσει :
Α. Υπήρξε ή όχι μη πληρεξούσιος μεσάζοντας στην συμφωνία για πώληση πολεμικού υλικού μεταξύ Ελλάδος και Σαουδικής Αραβίας
Β. Ζητήσατε προσωπικά την σύλληψη Αξιωματικού που αντέδρασε σε αυτή την πρακτική.
Σημειώνεται ότι στο δημοσίευμα αποκαλύπτεται ότι στην διαμόρφωση μιας συμφωνίας της Ελλάδος με την Σαουδική Αραβία για την πώληση  από το ελληνικό Υπουργείο Αμύνης πολεμικού υλικού, φέρεται να υπήρξε μη πληρεξούσιος μεσάζοντας, παρόλο που  αυτό απαγορεύεται από το νόμο και εμφανίζει τον Υπουργό Αμύνης, Π. Καμμένο, να διέταξε στο γραφείο του τη σύλληψη ανώτερου αξιωματικού που θέλησε να τηρηθεί ο νόμος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης