Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Facebook μετά το σκάνδαλο με τις ρωσικές διαφημίσεις, κάνει άνοιγμα στις επιχειρήσεις των ΗΠΑ

tags :
Το Facebook μετά το σκάνδαλο με τις ρωσικές διαφημίσεις, κάνει άνοιγμα στις επιχειρήσεις των ΗΠΑ
Η εταιρεία έχει δεσμευθεί ότι θα καταργήσει τους ψεύτικους λογαριασμούς και θα δημιουργήσει ένα δημόσιο αρχείο με τις διαφημίσεις που αφρούν πολιτικές εκλογές
Το Facebook κάνει άνοιγμα στις επιχειρήσεις στις ΗΠΑ μετά το σκάνδαλο με τις ρωσικές καταχωρήσεις, σε μία προσπάθεια να κάνει τις μικρές επιχειρήσεις των ΗΠΑ, να ξοδέψουν περισσότερα για τη διαφήμιση, καθώς η εικόνα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης έχει αμαυρωθεί, για το ρόλο του στις υποτιθέμενες ρωσικές προσπάθειες να επηρεάσουν τους ψηφοφόρους των ΗΠΑ.
Ο Zuckerberg αρχής γενομένης από την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 μεταβαίνει στο Σεντ Λούις του Μισσούρι για να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα, μέσα από το οποίο το Facebook θα στείλει ομάδες σε 30 πόλεις των ΗΠΑ το 2017, για να διενεργήσουν δωρεάν μαθήματα κατάρτισης σχετικά με τις διαφημίσεις στο δίκτυο του.
Το Facebook αποκάλυψε το Σεπτέμβριο ότι Ρώσοι αγόρασαν διαφημίσεις στην πλατφόρμα του, προσπαθώντας να επηρεάσουν τους Αμερικανούς στην πορεία προς τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016.
Η ρωσική κυβέρνηση αρνείται την ανάμειξη στις εκλογές.
Η εταιρεία έχει δεσμευθεί ότι θα καταργήσει τους ψεύτικους λογαριασμούς και θα δημιουργήσει ένα δημόσιο αρχείο με τις διαφημίσεις που αφρούν πολιτικές εκλογές.
Οι πολιτικοί, συμπεριλαμβανομένου υποστηρίζουν την προσπάθεια αυτή, δήλωσε το Facebook.
Το Facebook και η Google κυριαρχούν στην ψηφιακή διαφήμιση, με πλατφόρμες που επιτρέπουν στους διαφημιζόμενους χωρίς ενδιάμεσους να αγοράζουν υψηλά στοχευμένες διαφημίσεις με βάση τα δεδομένα για τους χρήστες του Facebook και του Google συλλέγουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης