Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Honda θα αναζητήσει ελλατωματικά αυτοκίνητα μέσω… Facebook

tags :
Η Honda θα αναζητήσει ελλατωματικά αυτοκίνητα μέσω… Facebook
Οι αερόσακοι της Takata ευθύνονται για τουλάχιστον 18 θανάτους και 180 τραυματισμούς παγκοσμίως, επειδή μπορεί να ανοίξουν και να προξενήσουν μεταλλικά θραύσματα σε οχήματα
Την λειτουργία του προσαρμοσμένου ακροατηρίου του Facebook θα χρησιμοποιήσει η Honda, για να βρει κατόχους αυτοκινήτων με ελαττωματικούς αερόσακους της εταιρείας Takata.
Το εργαλείο, το οποίο επιτρέπει στους διαφημιζόμενους να φτάνουν σε μια συγκεκριμένη λίστα χρηστών, θα ταιριάζει τις κρυπτογραφημένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τους ανακληθέντες αριθμούς αναγνώρισης οχημάτων στους χρήστες του Facebook.
Οι αερόσακοι της Takata ευθύνονται για τουλάχιστον 18 θανάτους και 180 τραυματισμούς παγκοσμίως, επειδή μπορεί να ανοίξουν και να προξενήσουν μεταλλικά θραύσματα σε οχήματα.
Η Honda, της οποίας τα οχήματα εμπλέκονταν στους 17 από τους 18 θανάτους, είναι με διαφορά η εταιρεία που θέλει να προσεγγίσει τους πληγέντες πελάτες.
Οι αυτοκινητοβιομηχανίες αναμένεται να ανακαλέσουν μέχρι το 2019 περίπου 125 εκατομμύρια οχήματα παγκοσμίως για να αντικαταστήσουν τους αερόσακους της ιαπωνικής εταιρείας, με περισσότερα από 60 εκατομμύρια να βρίσκονται στις ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης