Τελευταία Νέα
Διεθνή

Le Pen (Γαλλία): Το Εθνικό Μέτωπο έπεσε θύμα τραπεζικής συνωμοσίας

Le Pen (Γαλλία): Το Εθνικό Μέτωπο έπεσε θύμα τραπεζικής συνωμοσίας
H επικεφαλής της ακροδεξιάς στη Γαλλία είχε εκτοξεύσει παρόμοιες κατηγορίες εναντίον των τραπεζών κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας 
Θύμα τραπεζικής συνωμοσίας που σκοπό έχει να σωπάσει το Εθνικό Μέτωπο διατείνεται ότι έχει πέσει η ηγέτιδα του γαλλικού ακροδεξιού κόμματος, Marine Le Pen, η οποία κατηγορεί τις τράπεζες ότι έκλεισαν τους λογαριασμούς που ανήκουν σε αυτήν και στο κόμμα της.
«Αυτή είναι μια απόπειρα να σωπάσει η φωνή της αντιπολίτευσης και αυτό δεν πρέπει να το δεχτεί κανένας δημοκράτης» δήλωσε η Le Pen κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην οποία κάλεσε τον Macron και τους άλλους πολιτικούς φορείς να υποστηρίξουν το Εθνικό Μέτωπο σε αυτή του τη μάχη.
Επισημαίνεται ότι η επικεφαλής της ακροδεξιάς στη Γαλλία είχε εκτοξεύσει παρόμοιες κατηγορίες εναντίον των τραπεζών κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας για τις τελευταίες προεδρικές και τις βουλευτικές εκλογές της χώρας.
Τότε τόνιζε ότι οι τράπεζες είναι πολιτικά προκατειλημμένες εναντίον της και δεν της παραχωρούν δάνεια για να καλύψει τα έξοδα των προεκλογικών εκστρατειών της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης