Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος: Το θέμα με την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία δεν τελειώνει τη Δευτέρα – Έχω πολλά έγγραφα

Λοβέρδος: Το θέμα με την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία δεν τελειώνει τη Δευτέρα – Έχω πολλά έγγραφα
Δεν κατέθεσα τα απόρρητα έγγραφα για δημοσιοποίηση αλλά για να ενημερωθούν οι 300 βουλευτές είπε ο κ.Λοβέρδος
Την θέση ότι το θέμα με την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία δεν πρόκειται να λήξει με τη συζήτηση στη Βουλή της σχετική επίκαιρης ερώτησης των βουλευτών της ΝΔ την ερχόμενη Δευτέρα 27/11 αλλά θα υπάρξει συνέχεια διατύπωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.
«Δεν τελειώσαμε τη Δευτέρα, θα συζητηθεί η επερώτηση της ΝΔ, και το θέμα θα συνεχιστεί...» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Λοβέρδος, τονίζοντας ότι έχει στη διάθεσή του και άλλα έγγραφα για την υπόθεση.
«Από τότε που υπερασπίστηκα τον αξιωματικό του στρατού, τον οποίο δεν γνωρίζω, που έκανε τη δουλειά του και πήγε να συλλάβει ο Καμμένος το γραφείο μου κατακλύζεται από έγγραφα από πολλές πλευρές.
Υπάρχουν ανοιχτοί φάκελοι έξω από το γραφείο μου» τόνισε ο κ.Λοβέρδος, ο οποίος αναφερόμενος στα έγγραφα που κατέθεσε στη Βουλή, είπε ότι αυτά δεν κατατέθηκαν προς δημοσιοποίηση, αλλά για ενημέρωση των 300 βουλευτών.
«Το ένα από αυτά, που αφορά την απόφαση του ΚΥΣΕΑ στην οποία επισυνάπτεται το έγγραφο της συμφωνίας ενός απόστρατου αξιωματικού του στρατού με τον μεσάζοντα Παπαδόπουλο έχει κατατεθεί στη Βουλή από τον ίδιο τον κ. Καμμένο.
Στα άλλα δύο έγγραφα υπάρχει η ενημέρωση του έλληνα πρέσβη στο Ριάντ ότι έρχονται πέντε Σαουδάραβες αξιωματούχοι να επιθεωρήσουν τα όπλα και ότι επιθυμούν μόνο διακρατική συμφωνία, και το άλλο είναι μια απλή απόφαση του ΚΥΣΕΑ για την πώληση των βλημάτων.
Αυτός που διαβάθμισε τι διαβάθμισε ως απόρρητο;
Ένα έγγραφο ότι έρχονται πέντε Σαουδάραβες;
Εγώ το σεβάστηκα αυτό όμως, αν και δεν καταλαβαίνω γιατί διαβάθμισε τα έγγραφα αυτός που τα διαβάθμισε.
Θέλουν να κρύψουν τις πομπές τους, φοβούνται την υπογραφή τους» είπε ο κ.Λοβέρδος, ο οποίος με αφορμή την ανακοίνωση του υπ. Εξωτερικών έκανε λόγο για απολύτως καθεστωτική συμπεριφορά της κυβέρνησης.
«Οι ίδιοι δεν είναι Ερντογάν, δεν έχουν την πορεία του Ερντογάν.
Εδώ δεν είναι Τουρκία, είναι Ελλάδα, δεν περνάνε τέτοιες πρακτικές» είπε ο κ.Λοβέρδος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης