Καμμένος: Ο Juncker μπορεί να με μπέρδεψε με τον κ. Γεωργιάδη και τον κ. Βορίδη

Καμμένος: Ο Juncker μπορεί να με μπέρδεψε με τον κ. Γεωργιάδη και τον κ. Βορίδη
O κ. Juncker δήλωσε ότι θα συνεργαστεί με την Αυστρία όπως με τον ακροδεξιό Π. Καμμένο
«O κ. Juncker μπορεί να με μπέρδεψε με τον κ. Γεωργιάδη και τον κ. Βορίδη».
Αυτό δήλωσε χαριτολογώντας ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στις δηλώσεις του προέδρου της Κομισιόν, Jean Claude Juncker πως από τη θέση του Προέδρου της Κομισιόν έχει συνεργαστεί και με «τον ακροδεξιό εταίρο του κ. Τσίπρα».
«Εγώ ήμουν επί χρόνια στο Λαϊκό Κόμμα, συνεργάστηκε τότε με τον κ. Juncker και εν συνεχεία για το Λαϊκό Κόμμα έγινα από ΕΑΜοβούλγαρος μέχρι ακραίος κομμουνιστής και έφταναν στο σημείο να με ονομάσουν και άνθρωπο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς» δήλωσε επίσης στον Real FM.
Υπενθυμίζεται ότι ο Juncker κληθείς να απαντήσει για τη συνεργασία του με τη νέα κυβέρνηση της Αυστρίας, στην οποία συμμετέχει και το ακροδεξιό κόμμα, τόνισε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα, καθώς έχει συνεργαστεί και με άλλους ακροδεξιούς πολιτικούς στο παρελθόν, όπως με τον εταίρο του Αλέξη Τσίπρα.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Κομισιόν, σύμφωνα με την Καθημερινή: «Πρόκειται για μια κυβέρνηση που έχει ξεκάθαρη φιλοευρωπαϊκή στάση κι αυτό είναι που έχει αξία για μένα.
Θα συνεργαστούμε με όλους τους υπουργούς της Αυστρίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως συνεργάζομαι άλλωστε με τον ακροδεξιό κυβερνητικό εταίρο του κ. Τσίπρα και όπως έχω συνεργαστεί και με τα ακροδεξιά κόμματα στη Βουλγαρία και τη Σλοβενία.
Γιατί δημιουργούμε ολόκληρο θέμα για την Αυστρία όταν εθελοτυφλούμε για άλλες χώρες; 
Πρόκειται για μια φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση και αυτό είναι που μετράει».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS