Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

SingularLogic: Οι Π. Δροσινός και Γ. Θεοδωρόπουλος αναλαμβάνουν εκτελεστικοί αντιπρόεδροι

tags :
SingularLogic: Οι Π. Δροσινός και Γ. Θεοδωρόπουλος αναλαμβάνουν εκτελεστικοί αντιπρόεδροι
Ο κ. Δροσινός, διαθέτει πολυετή εμπειρία στους τομείς της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών
Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, ανακοινώνει ότι οι κ.κ. Πάρις Δροσινός και Γιάννης Θεοδωρόπουλος αναλαμβάνουν ως Executive Vice Presidents την ευθύνη των εταιρικών δομών Integrated Services και Software Technologies αντίστοιχα.
Ο κ. Δροσινός, διαθέτει πολυετή εμπειρία στους τομείς της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών και είναι από τους βασικούς ιδρυτές της εταιρείας Space Hellas, στην οποία διετέλεσε CEO για πάνω από 16 χρόνια.
Ο κ. Δροσινός σπούδασε Electronic Engineering στο Πανεπιστήμιο Brighton της Αγγλίας, απ' όπου αποφοίτησε με διάκριση στους κλάδους Τηλεπικοινωνιών και Προγραμματισμού Υπολογιστών, ενώ έχει φοιτήσει και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Ο κ. Θεοδωρόπουλος, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, από τα τέλη της δεκαετίας του '80, στην αγορά των Τεχνολογιών Πληροφορικής Επικοινωνιών.
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών Computer Project, Sitec, SingularLogic Business Services και σύμβουλος διοίκησης στις εταιρείες Singular Software, Ideal Group και SingularLogic Group.
Εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής Ελλάδας (ΣΕΠΕ) επί είκοσι έτη (1995-2015), κατείχε τη θέση του Α' Εκτελεστικού Αντιπροέδρου του ΣΕΠΕ επί δώδεκα έτη (2003-2015), υπήρξε μέλος του ΔΣ της "Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε." (2004-2005), καθώς και μέλος εθνικών συμβουλίων και επιτροπών με αντικείμενο τη διαμόρφωση της εθνικής στρατηγικής για τις Τεχνολογίες Πληροφορικής Επικοινωνιών (2001-2013). Ο κ. Θεοδωρόπουλος είναι ιδρυτής και CEO της SenseOne Technologies, η οποία αποτελεί μέλος του Ομίλου SingularLogic από το 2016.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης