Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος: Οι κυβερνώντες είναι κυνικοί, καταπατητές κάθε δημοκρατικής αρχής κι ευαισθησίας

Λοβέρδος: Οι κυβερνώντες είναι κυνικοί, καταπατητές κάθε δημοκρατικής αρχής κι ευαισθησίας
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των κεντρώων πατριωτών, αποφάσισε να ζητήσει την ακύρωση της απόφασης της επιτροπής πολιτικού ασύλου
Σκληρές κατηγορίες κατά της κυβέρνησης για το ζήτημα του ασύλου στον τούρκο αξιωματικό εξαπέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος λέγοντας ότι «αυτό που απέδειξαν πως είναι οι κυβερνώντες με την απόφαση που πήραν σήμερα, είναι ότι είναι απροκάλυπτοι, κυνικοί, καταπατητές κάθε δημοκρατικής αρχής κι ευαισθησίας».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την εξωτερική πολιτική αναφέρει πως είναι πραγματικότητα οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης στον Τούρκο Πρόεδρο και αποκαλύπτονται συνεχώς.
«Η τελευταία αποκάλυψη, όμως, είναι και η πιο εξόφθαλμη: ο πρωθυπουργός που, παρότι αναρμόδιος, θα αποφάσιζε την έκδοση των οκτώ Τούρκων σε δεκαπέντε ημέρες, σήμερα έκανε το "καθήκον" του. Η κυβέρνηση Τσίπρα, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των "κεντρώων πατριωτών", αποφάσισε να ζητήσει την ακύρωση της απόφασης της επιτροπής πολιτικού ασύλου, να δώσει άσυλο σε έναν από τους οκτώ Τούρκους» υπογραμμίζει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης