Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της 3ης αξιολόγησης στην ατζέντα του υπουργικού συμβουλίου αύριο (8/1/2018)

Το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της 3ης αξιολόγησης στην ατζέντα του υπουργικού συμβουλίου αύριο (8/1/2018)
Στόχος της κυβέρνησης είναι να ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου 2018
Η πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για το 2018 πραγματοποιείται αύριο στις 10:30 το πρωί (8/1/2018) και στην ατζέντα του περιλαμβάνεται το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης.
Οι διατάξεις του πολυνομοσχεδίου αναμένεται να κατατεθούν την Τρίτη 9 Ιανουαρίου στο Κοινοβούλιο με στόχο να ψηφιστούν το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου, μετά από συζητήσεις στις αρμόδιες επιτροπές και την Ολομέλεια.
Μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή, αναμένεται  να γίνει διεξοδική ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ από τους αρμόδιους υπουργούς για «καυτά» θέματα, όπως τα προνοιακά επιδόματα, οι αλλαγές στην ενέργεια και τη ΔΕΗ, το  ζήτημα με την προκήρυξη απεργιών από τις πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές ενώσεις και η ενίσχυση του ρόλου των οικονομικών εισαγγελέων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πέραν του πολυνομοσχεδίου, στην ατζέντα της συζήτησης στο υπουργικό συμβούλιο θα τεθεί και ο προγραμματισμός του κυβερνητικού έργου για την επόμενη μέρα, μετά την αξιολόγηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης