Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Μόνο τα ΜΜΕ της Τουρκίας πανηγυρίζουν με τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης

ΝΔ: Μόνο τα ΜΜΕ της Τουρκίας πανηγυρίζουν με τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης
Νωρίτερα σήμερα (8/1/2018) το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτό το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για αναστολή χορήγησης ασύλου στον Τούρκο στρατιωτικό
Στην απόφαση του Διοικητικού Εφετείο Αθηνών που έκανε δεκτό το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για αναστολή χορήγησης ασύλου στον Τούρκο στρατιωτικό αναφέρεται η ΝΔ, τονίζοντας ότι «μόνο τα ΜΜΕ της Τουρκίας πανηγυρίζουν με τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης».
Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση του κόμματος αναφέρονται τα εξής:
«Ο Άρειος Πάγος οριστικά και αμετάκλητα απέρριψε την αίτηση της Εισαγγελίας της Κωνσταντινούπολης να εκδοθούν οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί στην Τουρκία.
Αμέσως μετά η ανεξάρτητη δευτεροβάθμια επιτροπή ασύλου έκρινε ότι οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί δεν είχαν καμία ανάμειξη στο πραξικόπημα που έγινε στην γείτονα. Και με αυτό το σκεπτικό χορήγησε πολιτικό άσυλο στον πρώτο εξ αυτών.
Ως εκ τούτου όλες οι εξελίξεις που παρακολουθούμε έκτοτε, γεννώνται από την επιλογή της Κυβέρνησης να ζητήσει την αναστολή της απόφασης χορήγησης ασύλου μη σεβόμενη έτσι τόσο την ανεξαρτησία της επιτροπής, όσο και το σκεπτικό της απόφασης του Αρείου Πάγου.
Η Κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να συνειδητοποιήσει ότι η Ελλάδα παραμένει Κράτος δικαίου και μέλος της Ε.Ε.
Και αν μη τι άλλο να προβληματισθεί για το γεγονός ότι μόνον τα Μ.Μ.Ε. της Τουρκίας πανηγυρίζουν πλέον με τις αποφάσεις της».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης