Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λευκός Οίκος: Αίγυπτο, Ιορδανία και Ισραήλ θα επισκεφθεί ο αντιπρόεδρος Pence τον Ιανουάριο 2018

Λευκός Οίκος: Αίγυπτο, Ιορδανία και Ισραήλ θα επισκεφθεί ο αντιπρόεδρος Pence τον Ιανουάριο 2018
Την Αίγυπτο, την Ιορδανία και το Ισραήλ θα επισκεφθεί από τις 20 έως τις 23 Ιανουαρίου 2018 ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Mike Pence
Την Αίγυπτο, την Ιορδανία και το Ισραήλ θα επισκεφθεί από τις 20 έως τις 23 Ιανουαρίου 2018 ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Mike Pence, όπως ανακοίνωσε σήμερα (08/01/2018) ο Λευκός Οίκος.
Πρόκειται για μια περιοδεία που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τον περασμένο μήνα, όταν ο αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump, αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.
Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο Pence θα έχει συνομιλίες με τον αιγύπτιο πρόεδρο, Abdel Fattah al-Sisi, τον ιορδανό βασιλιά Abdullah και τον ισραηλινό πρωθυπουργό, Benjamin Netanyahu, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.
Ο Pence, ισχυρός υποστηρικτής της απόφασης του Trump για την Ιερουσαλήμ, θα επισκεφθεί επίσης το Δυτικό Τείχος της πόλης και θα δώσει μια ομιλία στο ισραηλινό κοινοβούλιο.
«Στην κατεύθυνση του προέδρου Trump, ο αντιπρόεδρος θα ταξιδέψει στη Μέση Ανατολή για να επιβεβαιώσει τη δέσμευσή μας να συνεργαστούμε με τους συμμάχους των ΗΠΑ στην περιοχή, με στόχο να νικήσουμε τον ριζοσπαστισμό που απειλεί τις μελλοντικές γενιές», δήλωσε η Alyssa Farah, εκπρόσωπος του Pence.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης