Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

UBS Wealth Management: Αξιέπαινα τα οικονομικά επιτεύγματα του Trump μέχρι στιγμής

tags :
UBS Wealth Management: Αξιέπαινα τα οικονομικά επιτεύγματα του Trump μέχρι στιγμής
O Donald Trump έχει αλλάξει την αντίληψη για το τι είναι εφικτό στην Ουάσιγκτον, σχολίασε ο Mike Ryan υψηλόβαθμο στέλεχος της UBS Wealth Management
Την εκτίμηση ότι ο Αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump, αξίζει έπαινο για τις πολιτικές του καθώς στηρίζουν την ανάπτυξη, εξέφρασε ο Mike Ryan υψηλόβαθμο στέλεχος της UBS Wealth Management.
Οι προσπάθειες που γίνονται με στόχο να κάνει την αμερικανική οικονομία περισσότερο φιλική προς τις επιχειρήσεις που περιλαμβάνει τη φορολογική μεταρρύθμιση που πέρασε πρόσφατα είναι συνήθως υπο-εκτιμημένες.
Αλλά ο πρόεδρος «έχει αλλάξει την αντίληψη για το τι είναι εφικτό στην Ουάσιγκτον» επεσήμανε.
«Πιστεύω ότι πριν την εκλογή, οι προοπτικές μιας φορολογικής μεταρρύθμισης, μιας ρυθμιστικής ανακούφισης, ή οποιουδήποτε είδους λογικής προσέγγισης στην υποδομή δεν ήταν στο τραπέζι» είπε ο Ryan, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο Trump αψήφησε αυτές τις προσδοκίες περνώντας τη φορολογική μεταρρύθμιση.
Ο Αμερικανός πρόεδρος αξίζει «υψηλούς βαθμούς» για τα οικονομικά επιτεύγματα μέχρι στιγμής, πρόσθεσε ο ίδιος.
Πριν να περάσει το νομοσχέδιο τον Δεκέμβριο του 2017, ο φορολογικός κώδικας των ΗΠΑ ήταν «πολύ αναποτελεσματικός», είπε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το αυστηρό ρυθμικό πλαίσιο με το οποίο έρχονται αντιμέτωπες οι επιχειρήσεις στις ΗΠΑ δεν ήταν ένα περιβάλλον που δημιούργησε εμπιστοσύνη στους επενδυτές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης