Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Grivalia: Κατήλθε του ορίου του 5%, το ποσοστό μετοχών της «Brandes Investment Partners»

Grivalia: Κατήλθε του ορίου του 5%, το ποσοστό μετοχών της «Brandes Investment Partners»
Το ποσοστό μετοχών της «Brandes Investment Partners», κατήλθε του ορίου του 5% στην «Grivalia Properties»
Το ποσοστό μετοχών της «Brandes Investment Partners», κατήλθε του ορίου του 5% στην «Grivalia Properties», ενώ όπως αναφέρει η ανακοίνωση έχει απόλυτη διακριτική ευχέρεια ψήφου ως προς τις 5.054.806 μετοχές και δικαιώματα ψήφου στη «Grivalia Properties».
Αναλυτικότερα:
«Η Εταιρεία GRIVALIA PROPERTIES AΕΕΑΠ (η Εταιρεία) ανακοινώνει, σύμφωνα με το Ν.3556/2007, ότι το συνολικό ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου που κατείχε την 23.01.2018 έμμεσα η εταιρεία «Brandes Investment Partners LP» στην Εταιρεία κατήλθε του ορίου του 5%, όπως γνωστοποιήθηκε από αυτήν προς την Εταιρεία την 24.1.2018 Σύμφωνα με την ανωτέρω γνωστοποίηση, η εταιρεία «Brandes Investment Partners LP» κατείχε την 24.1.2018 έμμεσα, 5.054.806 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της Εταιρείας ή ποσοστό 4,99% του μετοχικού της κεφαλαίου.
Η «Brandes Investment Partners LP» αποτελεί μια οντότητα παροχής επενδυτικών συμβουλών η οποία έχει έδρα τις ΗΠΑ και εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ.
Επιπλέον, έχει διακριτική ευχέρεια ψήφου για μερικά αλλά όχι για όλα τα μετοχικά χαρτοφυλάκια των πελατών της, η ίδια ωστόσο, δεν κατέχει δικαιώματα σε μετοχικούς τίτλους.
Σημειώνεται ότι η «Brandes Investment Partners LP» έχει απόλυτη διακριτική ευχέρεια ψήφου ως προς τις 5.054.806 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της Εταιρείας και κανένας πελάτης της δεν διατηρεί μεμονωμένα ποσοστό άνω του 5% του μετοχικού της κεφαλαίου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης