Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

H Intralot παρουσιάζει τις τεχνολογίες τυχερών παιχνιδιών της επόμενης ημέρας

tags :
H Intralot παρουσιάζει τις τεχνολογίες τυχερών παιχνιδιών της επόμενης ημέρας
H Intralot παρουσιάζει τις τεχνολογίες τυχερών παιχνιδιών της επόμενης ημέρας
Η INTRALOT παρουσιάζει στο περίπτερό της στην έκθεση της ICE 2018 τις τελευταίες καινοτομίες ενός έξυπνου οικοσυστήματος τεχνολογίας τυχερών παιχνιδιών στην κατεύθυνση μιας ενιαίας οριζόντιας υποδομής ανά κανάλι διανομής και περιεχόμενο.
Η σημασία της απλότητας και τα οφέλη της προώθησης μιας ολιστικής λύσης τυχερών παιχνιδιών σε ένα περιβάλλον αυξανόμενης σύγκλισης μεταξύ φυσικών και ψηφιακών καναλιών, βρίσκονται στο επίκεντρο του εκθεσιακού σχεδιασμού της INTRALOT στην ολοκληρωτικά ανασχεδιασμένη έκδοση του βραβευμένου INTRALOT ICONIC PAVILION.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT Αντώνιος Κεσταστάρης δήλωσε τα εξής: "Τα ευέλικτα, αξιόπιστα και ασφαλή προϊόντα και λύσεις της INTRALOT ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πελάτη της ψηφιακής εποχής με υπεύθυνο και βιώσιμο τρόπο, με μια προσέγγιση που θέτει τον παίκτη στο κέντρο και εξυπηρετείται από έξυπνες τεχνολογικές λύσεις.
 Φέτος είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που παρουσιάζουμε στην έκθεση της ICE 2018, μεταξύ άλλων καινοτομιών, τις αναβαθμισμένες δυνατότητές μας σε μια Νέας Γενιάς πλατφόρμα Αθλητικού Στοιχήματος.
Η γενική στρατηγική της INTRALOT προωθεί την αλλαγή και την εξέλιξη, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ταχέως μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών και των εταιρικών πελατών και να διατηρήσει την ηγετική της θέση στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών".
Στον τομέα του Στοιχήματος φιλοξενείται η νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα στοιχημάτων με μοναδικά χαρακτηριστικά σχεδιασμένα για να εξυπηρετήσουν ταυτόχρονα τόσο τη διαδικτυακή όσο και την επίγεια λιανική αγορά στοιχήματος με τον πιο αποδοτικό, ενιαίο και απλουστευμένο τρόπο, αξιοποιώντας τη μακρά εμπειρία μας από τη διοργάνωση Στοιχηματισμού σε διάφορες αγορές παγκοσμίως και σχεδιασμένα επίσης ώστε να ανταποκρίνονται στις επερχόμενες τάσεις της αγοράς.
Επιπλέον, προκειμένου να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση τερματικών αυτόματης πώλησης, το πλήρως ανασχεδιασμένο τερματικό TapnBet κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην ICE με σύγχρονη αισθητική, βελτιωμένες λειτουργίες και αυξημένη φορητότητα βασιζόμενο στην παράδοση της σειράς προϊόντων DREAMTOUCH.
Οι λύσεις Betting Entertainment έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιούν το προσφερόμενο περιεχόμενο μεταξύ των στοιχηματικών αθλητικών γεγονότων μέσω ιπποδρομιών, εικονικών και μαγνητοσκοπημένων αγώνων.
Οι λύσεις στοιχηματισμού Betting Horizon οδηγούν σε ισχυρότερη συμμετοχή του παίκτη στο λιανικό περιβάλλον μέσω της αποτελεσματικής τεχνολογίας ψηφιακών επιγραφών.
Υποστηρίζοντας την ιδέα "Bring Your Own Device", η αναβαθμισμένη εφαρμογή Native Mobile Betting προσφέρει πιο δυναμικές λειτουργίες στους παίκτες, όπως η αυτόματη/μερική εξαργύρωση και το edit-bet, καθώς και ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο αθλημάτων και αγορών.
Ομοίως, η νέα βελτιστοποιημένη διαδικτυακή πύλη για κινητά παρέχει στους παίκτες πλήρη λειτουργικότητα στη διοργάνωση των αθλητικών στοιχημάτων, καθώς και όλα τα τελευταία χαρακτηριστικά της αγοράς στοιχημάτων.
Στον τομέα της Λοταρίας και των αριθμοπαιχνιδιών, η τελευταία έκδοση των παραδοσιακών τερματικών λιανικής παρουσιάζεται παράλληλα με τα τερματικά αυτόματης πώλησης με νέα χαρακτηριστικά που προσφέρουν σημαντικές βελτιώσεις στην εμπειρία των παικτών.
Οι παραδοσιακές λύσεις λιανικής ενισχύονται από τη μεγάλη γκάμα έξυπνων λιανικών πωλήσεων που μεταμορφώνουν την περιήγηση του παίκτη μέσω της χρήσης τεχνολογιών Bluetooth / WiFi και κινητών λύσεων.
Η νέα εφαρμογή λοταριών για κινητά διαθέτει ένα διαισθητικό UI και βελτιστοποιημένο UX που υποστηρίζει τις ψηφιακές εκδόσεις όλων των παιχνιδιών λιανικής λοταρίας.
Η εφαρμογή προσφέρει στους παίκτες νέους τρόπους για την απρόσκοπτη προετοιμασία και υποβολή παιχνιδιών και οφέλη για καθαρά ψηφιακά παιχνίδια.
Μια νέα, responsive δικτυακή πύλη για όλα τα κανάλια θέασης και τα παιχνίδια διευρύνει την παρουσία του παίκτη σε όλα τα διαδικτυακά κανάλια.
Στη φετινή ICE, η INTRALOT δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επίδειξη υποδομών που προσφέρουν οριζόντιες λύσεις σε κανάλια διανομής και περιεχόμενο.
Ο χώρος του περιπτέρου μεταξύ του τομέα Στοιχήματος και Λοταρίας με την ονομασία Holistic Gaming Solutions σχεδιάστηκε για να επιδείξει την απλότητα μιας ενιαίας προσέγγισης στο ολοκληρωμένο μας χαρτοφυλάκιο.
Η INTRALOT Canvas Retailer, η νέα, προηγμένη thin-client και διαδικτυακή λύση λογισμικού τερματικού, επιτρέπει στους χειριστές να προσφέρουν ενιαία εμπειρία καθώς και να εγκαινιάσουν και να τροποποιήσουν παιχνίδια και περιεχόμενο αδιάλειπτα, γρήγορα και αποτελεσματικά σε κανάλια πώλησης και καθορισμένα τμήματα συσκευών.
Τα πλεονεκτήματα αυτής της λύσης ενισχύονται περαιτέρω από ένα αναβαθμισμένο Σύστημα Διαχείρισης Συσκευών που επιτρέπει την εξ αποστάσεως διαχείριση και τις IoT λειτουργίες.
Τα Διαδραστικά Παιχνίδια (Interactive Games) προσθέτουν πλούσιο και συναρπαστικό περιεχόμενο που διαφοροποιεί τη βάση των πελατών και ολοκληρώνει την εμπειρία του παιχνιδιού με την πιο σύγχρονη και εξελιγμένη γκάμα προϊόντων στοχεύοντας στις νεότερες δημογραφικές ομάδες με χρήση προηγμένων τεχνολογιών.
Στον τομέα των Συστημάτων, εξειδικευμένα στελέχη της INTRALOT θα προσφέρουν πληροφορίες γύρω από την πελατοκεντρική προσέγγιση των προϊόντων μας όπως το INTRALOT Player Pulse, το CRM που δημιουργεί σχέσεις πιστότητας με τους παίκτες και προσθέτει αξία στη διάρκεια ζωής του προϊόντος μέσω ενός συνόλου μοναδικών χαρακτηριστικών.
To INTRALOT Retailer Pulse είναι το σύστημα διαχείρισης σχέσεων λιανικής επόμενης γενιάς που προσφέρει συνολικό έλεγχο στη διαχείριση όλων των επιχειρησιακών πτυχών του δικτύου λιανικής αυξάνοντας τη δέσμευση των μελών του και βελτιστοποιώντας τις επιδόσεις τους.
Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών της INTRALOT έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εμπειρία υπεύθυνου παιχνιδιού με περιεχόμενο αναψυχής και να προετοιμάζεται για τις ανάγκες των πελατών της στον ψηφιακό κόσμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης