Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κόκκαλης (ΑΝΕΛ): Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Κόκκαλης (ΑΝΕΛ): Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ
Θα ήταν παράλογο να μην υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων είπε ο κ.Κόκκαλης
Διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με την κυβερνητική συνεργασία των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ διατύπωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Β. Κόκκαλης κατόπιν και της χθεσινής συνάντησης Τσίπρα – Καμμένου.
«Δεν υπάρχει θέμα στην κυβερνητική συνεργασία όπως πολλοί θα το ήθελαν, άλλοι το υπέθεσαν, άλλοι το διέδωσαν.
Δεν υπάρχει θέμα παρά τις όποιες διαφωνίες που είναι λογικές.
Το παράλογο θα ήταν να μην υπάρχουν διαφωνίες» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Κόκκαλης, ο οποίος αναφερόμενος στις αντιπαραθέσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, τόνισε ότι «καλό είναι να αποφεύγονται δηλώσεις και από εδώ και από εκεί».
Ερωτηθείς για την υπόθεση της Novartis και την αποχώρηση των πολιτικών δυνάμεων της αντιπολίτευσης από την προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής, ο κ.Κόκκαλης είπε ότι «κακώς αποχώρησε η αντιπολίτευση».
«Η αρμοδιότητα αυτής της επιτροπής δεν είναι να εξετάσει μάρτυρες, δεν θα κάνουμε την επιτροπή Κακουργιοδικείο, αυτό είναι η δουλειά της τακτικής ποινικής Δικαιοσύνης.
Η αρμοδιότητα της επιτροπής είναι να διαπιστώσει αν τα συγκεκριμένα αδικήματα ήταν ή όχι υπουργικά και να στείλει όσο γίνεται πιο γρήγορα τον φάκελο στην τακτική ποινική Δικαιοσύνη» υποστήριξε ο κ.Κόκκαλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης