Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Πλαστικά Θράκης: Από Δευτέρα 26/3 η ειδική διαπραγμάτευση της μετοχής

Πλαστικά Θράκης: Από Δευτέρα 26/3 η ειδική διαπραγμάτευση της μετοχής
Ειδικοί διαπραγματευτές ορίστηκαν οι Alpha Finance και Eurobank Equities
Από τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 ξεκινά η ειδική διαπραγμάτευση για τα Πλαστικά Θράκης, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη.
Ειδικότερα, η Διοίκηση της Πλαστικά Θράκης γνωστοποίησε στο επενδυτικό κοινό τα ακόλουθα:
Η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών δυνάμει σχετικής αποφάσεώς της, η οποία ελήφθη κατά τη συνεδρίαση της 22ας Μαρτίου 2018 ενέκρινε:
α) την απόκτηση από το Μέλος του Χ.Α. «ALPHA FINANCE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της Εταιρείας προς ενίσχυση της ρευστότητας και εμπορευσιμότητάς τους και
β) την απόκτηση από το Μέλος του Χ.Α. «EUROBANK EQUITIES A.E.Π.Ε.Υ.» της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της Εταιρείας ωσαύτως προς ενίσχυση της ρευστότητας και εμπορευσιμότητάς τους.
Παράλληλα όρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης για αμφότερους τους ειδικούς διαπραγματευτές την Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018.
Η Εταιρεία έχει συνάψει σύμφωνα με τα οριζόμενα στα άρθρα 1.3 και 2.4 του Κανονισμού του Χ.Α. συμβάσεις ειδικής διαπραγμάτευσης με αμφότερους τους ως άνω Ειδικούς Διαπραγματευτές με τους εξής βασικούς όρους:
1. Κάθε ειδικός διαπραγματευτής , θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χ.Α. εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της Εταιρείας, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία.
2. Η κάθε σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια ενός (1) έτους από την ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί των μετοχών της Εταιρείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης