Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ. Ο Κ. Μητσοτάκης επιμένει στις παραιτήσεις των υπουργών που εμπλέκονται στην υπόθεση υδροδότησης της Θεσσαλονίκης

ΝΔ. Ο Κ. Μητσοτάκης επιμένει στις παραιτήσεις των υπουργών που εμπλέκονται στην υπόθεση υδροδότησης της Θεσσαλονίκης
Η κυβέρνηση του κ Τσίπρα κυβερνά 3,5 χρόνια. Αν δεν είναι ικανοί να διορθώσουν κάποια πράγματα καλύτερα να φύγουν
Την παραίτηση των υπουργών που εποπτεύουν την ΕΥΑΘ ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέγοντας πως έχουν βαρύτατη ευθύνη για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκης με το νερό.
Ο επιτελάρχης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε ότι, «αν είχε ιδιωτικοποιηθεί η ΕΥΑΘ, δεν θα είχαμε αυτά τα προβλήματα και ότι την πλήρωσαν οι Θεσσαλονικείς με αυτό το πρωτοφανές γεγονός».
«Η κυβέρνηση του κ Τσίπρα κυβερνά 3,5 χρόνια. Αν δεν είναι ικανοί να διορθώσουν κάποια πράγματα καλύτερα να φύγουν» συμπλήρωσε.
Αναφερόμενος στου Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται εδώ και έναν μήνα στις φυλακές της Αδριανούπολης ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ότι ο κ Μητσοτάκης έβαλε από την αρχή πλάτη αλλά ότι ο κ. Τσίπας υποτίμησε το ζήτημα.
Αναφερόμενος στην οικονομία και ιδιαίτερα στην υψηλή φορολογία που καλούνται να πληρώσουν χιλιάδες φορολογούμενοι υπογράμμισε πως «ο κ. Μητσοτάκης εγγυάται ένα σταθερό φορολογικό σύστημα με χαμηλότερους συντελεστές ώστε να γίνουν επενδύσεις και να πάρει μπροστά η οικονομία», σημειώνοντας ότι πρόεδρος της ΝΔ έχει δεσμευτεί για οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% τα δύο πρώτα χρόνια της θητείας του.
«Κάποτε μιλούσαν για το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό ήταν για να πάρει μόνο την εξουσία. Τα περί ηθικού πλεονεκτήματος έχουν πάρει ένα τέλος, ανέφερε τονίζοντας πως τώρα πια ο Τσίπρας προσπαθεί να μειώσει τη συντριβή που τον περιμένει» υποστήριξε.

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης