Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Mermeren: Την ανάληψη σημαντικών επενδύσεων κατά την προσεχή 2ετία αποφάσισε η έκτακτη Γ.Σ.

Mermeren: Την ανάληψη σημαντικών επενδύσεων κατά την προσεχή 2ετία αποφάσισε η έκτακτη Γ.Σ.
Την ανάληψη σημαντικών επενδύσεων κατά την προσεχή διετία, ώστε να εξασφαλισθεί η μακροχρόνια ανάπτυξη της εταιρείας, αποφάσισε η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Mermeren
Την ανάληψη σημαντικών επενδύσεων κατά την προσεχή διετία, ώστε να εξασφαλισθεί η μακροχρόνια ανάπτυξη της εταιρείας, αποφάσισε η σημερινή (25/4/2018) έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Mermeren Kombinat, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας στο Prilep.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι μέτοχοι που συμμετείχαν ή εκπροσωπήθηκαν ήταν δύο (2) και αντιπροσωπεύουν το 88,42% του συνόλου των μετοχών της εταιρείας, ενώ όλες οι παρακάτω αποφάσεις ελήφθησαν ομόφωνα.
Σύμφωνα με την Ημερήσια διάταξη:
1. Για να εξασφαλισθεί η μακροχρόνια ανάπτυξη της εταιρείας, αποφασίσθηκε να αναληφθούν σημαντικές επενδύσεις κατά την προσεχή διετία.
Οι επενδύσεις γενικώς θα αφορούν τα εξής:
- Σημαντικά κομμάτια μηχανολογικού εξοπλισμού στο εργοστάσιο και το λατομείο με σκοπό τη βελτίωση της εν γένει παραγωγικότητας και τής ποιότητας των προϊόντων.
- Επέκταση – εκσυγχρονισμός των υποδομών, περιλαμβανόμενων και κτηρίων γραφείων.
- Επενδύσεις έρευνας και ανάπτυξης σε νέες περιοχές.
- Εξαγορές εντός της χώρας καθώς και σε γειτονικές στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.
Για τη χρηματοδότηση των παραπάνω επενδύσεων, η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει ίδιους πόρους που θα προκύψουν από τα κέρδη της παρελθούσης, της τρέχουσας και επόμενων χρήσεων.
2. Εγκρίθηκε η ετήσια έκθεση του εσωτερικού ελέγχου για το έτος 2017.
3. Ορίσθηκε η ελεγκτική εταιρεία Grant Thornton DOO Skopje για τον έλεγχο των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας για το έτος 2018.
Παράλληλα, σε ξεχωριστή της ανακοίνωση, η Mermeren γνωστοποίησε ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου 2018, ενώ οι οικονομικές καταστάσεις της περιόδου από 01/01/2018 έως 30/06/2018 θα δημοσιευθούν στις 31 Αυγούστου 2018.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης