Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σβίγκου: «Γελάνε και οι πέτρες» με αυτά που υποστηρίζει ο Μαρινάκης

Σβίγκου: «Γελάνε και οι πέτρες» με αυτά που υποστηρίζει ο Μαρινάκης
«Εμάς κανένας επιχειρηματίας δεν μας κρατά από πουθενά» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου
Επίθεση στη ΝΔ και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τα όσα υποστήριξε πρόσφατα ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης, εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου με συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι».
«Όλες τις προηγούμενες μέρες βλέπουμε έναν ολόκληρο πόλεμο που προσπαθεί να στήσει το πολιτικομιντιακό σύμπλεγμα επειδή χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, μια τεράστια επίθεση απέναντι στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ, με πολλά fake news και με πολύ μεγάλο θράσος» σχολίασε η κ. Σβίγκου.
«Το να βγαίνει ο κ. Μαρινάκης, μέρες μετά από το περιβόητο νυχτερινό του τηλεφώνημα, και σε ανακοίνωση του να λέει ότι έχει βοηθήσει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ότι δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ, αυτό είναι κάτι με το οποίο "γελάνε και οι πέτρες"» ανέφερε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και προσέθεσε: «Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε πολίτης διαβάζει την ανακοίνωση από τον κ. Μαρινάκη, τον γνωστό κ. Μαρινάκη με τις γνωστές συγγενικές σχέσεις κιόλας με την οικογένεια Μητσοτάκη, καταλαβαίνει ότι όλα αυτά είναι αστειότητες.
Εμείς δεν έχουμε να αποδείξουμε σε κανέναν για το αν έχουμε σχέσεις ή όχι με τον κ. Μαρινάκη -αυτό είναι πασιφανές σε όλους τους πολίτες».
Η κ. Σβίγκου συνέχισε την κριτική της λέγοντας ότι «είναι αστειότητα μάλιστα να μιλάει η ΝΔ, που είναι γνωστές, πασίγνωστες στο πανελλήνιο και εδώ και χρόνια οι σχέσεις με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία» και τόνισε: «Εμάς κανένας επιχειρηματίας δεν μας κρατά από πουθενά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης