Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Κάλπες το φθινόπωρο του 2019 – Δεν μπαίνει θέμα ημερομηνίας εκλογών

Φάμελλος: Κάλπες το φθινόπωρο του 2019 – Δεν μπαίνει θέμα ημερομηνίας εκλογών
Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να βγούμε από το πρόγραμμα είπε ο αναπληρωτής υπ. Περιβάλλοντος
Την θέση ότι για την κυβέρνηση δεν υπάρχει θέμα εκλογών διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σ. Φάμελλος, ο οποίος τόνισε ότι «η κυβέρνηση ουδέποτε έθεσε θέμα ημερομηνίας εκλογών άλλης, από το φθινόπωρο του 2019».
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κ.Φάμελλος υποστήριξε ότι «αυτό που προέχει είναι να βγούμε από το πρόγραμμα και να περπατήσουμε προκομμένα δημοκρατικά αυτόνομα μέσα στην Ε.Ε».
«Αυτή είναι η εντολή που μας έδωσαν οι Έλληνες πολίτες» είπε ο κ. Φάμελλος καταλογίζοντας στην αντιπολίτευση ότι δεν συζητά για θέματα, όπως η εργασία, η παραγωγή, η καινοτομία και επιδίδεται σε μια αέναη εκλογολογία.
«Η χώρα μας θα προχωρήσει για τον επόμενο ενάμιση χρόνο σε ένα παραγωγικό και καινοτόμο περιβάλλον με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Όποιος συζητάει σήμερα για τις εκλογές, κάνει κακό στη χώρα.
Δεν μπαίνει για μας θέμα ημερομηνίας εκλογών αλλά εμβάθυνσης της δημοκρατίας με τις αλλαγές που αρχίζουν και συζητιούνται για την απλή αναλογική στους δήμους και για την άμεση σχέση των αιρετών με τους πολίτες σε μικρές εκλογικές περιφέρειες» ανέφερε ο κ.Φάμελλος τονίζοντς ότι «η σημαντική συζήτηση που πρέπει να κάνουμε, είναι για το πως η ανάπτυξη θα συνδεθεί με τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας, και όπως ανέφερε σήμερα ο πρωθυπουργός, πως το αναπτυξιακό σχέδιο της χώρας, θα είναι συνδεδεμένο με την καινοτομία και την εργασία των επιστημόνων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης