Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στις 14/5 ξεκινά η διαπραγμάτευση των ομολογιών της Coral

tags :
Στις 14/5 ξεκινά η διαπραγμάτευση των ομολογιών της Coral
Στις 14/5 ξεκινά η διαπραγμάτευση των ομολογιών της Coral
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ανακοινώνει ότι τα έσοδα της Δημόσιας Προσφοράς ανέρχονται σε 90 εκατ. ευρώ.
Οι δαπάνες έκδοσης εκτιμώνται σε €1,6 εκατ. ευρώ και θα αφαιρεθούν από τα συνολικά αντληθέντα κεφάλαια.
Τα συνολικά καθαρά αντληθέντα κεφάλαια (μετά την αφαίρεση των δαπανών έκδοσης) θα χρησιμοποιηθούν από την Εταιρεία στο σύνολό τους για την αποπληρωμή μέρους του υφιστάμενου ομολογιακού δανείου.
Η αποπληρωμή θα πραγματοποιηθεί εντός του α’ εξαμήνου 2018.
Η Εταιρεία θα προβαίνει σε δημοσιοποίηση των προνομιακών πληροφοριών που σχετίζονται με τη διάθεση των αντληθέντων κεφαλαίων από το ΚΟΔ σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014, των σχετικών αποφάσεων του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και των κατ ́  εξουσιοδότηση Κανονισμών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπως εκάστοτε ισχύουν.
Η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη συνεδρίαση της 23.04.2018 ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος έως 90.000 κοινών ονομαστικών ομολογιών της Εταιρείας.
Η Εταιρεία ενημερώνει ότι οι ομολογίες είναι σε άυλη μορφή και θα πιστωθούν στη Μερίδα και το Λογαριασμό Αξιών που τηρεί ο  κάθε δικαιούχος στο Σύστημα Άυλων Τίτλων, σύμφωνα με τα στοιχεία που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του στη Δημό σια Προσφορά.
Η πίστωση των ομολογιών στις Μερίδες και στους Λογαριασμούς Αξιών των δικαιούχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων θα ολοκληρωθεί σήμερα Παρασκευή 11.05.2018.
Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της ομολογίας είναι με ελληνική γραμματοσειρά «ΚΟΡΑΛΟ1» και με λατινική γραμματοσειρά «CORALB1».  
Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των ομολογιών της Εταιρείας είναι 1.000 ευρώ ανά ομολογία, ήτοι 100% της ονομαστικής αξίας της και ίση με την τιμή διάθεσης που καθορίστηκε από τους Συντονιστές Κυρίους Αναδόχους της Δημόσιας Προσφοράς βάσει της διαδικασίας του Βιβλίου Προσφορών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης