Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης νέο Μέλος ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης νέο Μέλος ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ
Η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης αποτελεί το 41ο Μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η οποία μετρά ορισμένες από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες Ελληνικές επιχειρήσεις στους κόλπους της
Η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, με συνεχή παρουσία στην Ελληνική αγορά εδώ και 124 χρόνια, ενώνει δυνάμεις με την Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και στηρίζει την αποστολή της ένωσης Ελληνικών επιχειρήσεων για την ανάδειξη και προώθηση της Ελληνικής επιχειρηματικότητας που επιλέγει να διατηρεί το τρίπτυχο Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία στην Ελλάδα, συνεισφέροντας καθημερινά στη διατήρηση θέσεων εργασίας και την ενίσχυση του ΑΕΠ.
Η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης αποτελεί το 41ο Μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η οποία μετρά ορισμένες από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες Ελληνικές επιχειρήσεις στους κόλπους της.
Έχοντας περάσει από τη διαδικασία πιστοποίησης από την EUROCERT προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις ένταξης στην ένωση, η εταιρεία φέρει πλέον το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στα προϊόντα της και συμμετέχει ενεργά στην επίτευξη των σκοπών της Πρωτοβουλίας για τη στήριξη της Ελληνικής επιχειρηματικότητας και την επανεκκίνηση της Ελληνικής οικονομίας.
Η ιστορία της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης ξεκινά το 1894 με το όραμα του Ισίδωρου Αρβανίτη να δημιουργήσει το καλύτερο ούζο στον κόσμο.
Αποστάζοντας αρωματικούς σπόρους και βότανα της Λέσβου, μαζί με αρωματικά που αναζήτησε στην άλλη άκρη της γης, ο Ισίδωρος Αρβανίτης, δημιούργησε το περίφημο Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου.
Σήμερα, 124 χρόνια μετά, η εταιρεία, που είναι 100% Ελληνική και ανήκει στην οικογένεια Καλογιάννη, συνεχίζει να παράγει το εκλεκτό από 100% διπλή απόσταξη Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου χρησιμοποιώντας την ίδια, μυστική συνταγή με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο διπλής απόσταξης σε 18 μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες.
Μια συνταγή που περιέχει την ιδανική αναλογία συστατικών, ανώτερης ποιότητας από όλη την Ελλάδα: μάραθο από τη Βόρεια Εύβοια, αστεροειδή γλυκάνισο, κανέλα, μοσχοκάρυδο, εκχυλίσματα μαστίχας Χίου, βότανα της γης της Λέσβου, αλάτι από τις αλυκές Καλλονής και φυσικά γλυκάνισο.
Συνδυάζοντας την παράδοση με την καινοτομία η εταιρεία σήμερα παράγει, επίσης, το εκλεκτό Ούζο Άδολο, που αποτελεί την «καρδιά» της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, καθώς και την M DRY MASTIHA, το πρώτο Premium ποτό Μαστίχας που δεν είναι λικέρ, από 100% απόσταξη, με πλούσιο άρωμα και γεύση της αυθεντικής Μαστίχας Χίου και χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη.
Οι ξεχωριστές συνταγές της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης ταξιδεύουν σε 43 χώρες σε όλο τον κόσμο προωθώντας την ελληνικότητα και την κουλτούρα της Λέσβου.
Με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την εξαιρετική ποιότητα, συνοδευόμενη από τον μύθο μιας λαμπρής ιστορίας, η εταιρεία κερδίζει τις ξένες αγορές με εφόδια τις διεθνείς και εγχώριες βραβεύσεις.
Υπερηφανεύεται τόσο για το χρυσό στο διεθνή οργανισμό αποσταγμάτων World Spirits Awards με τον χαρακτηρισμό «world class, extraordinary product», όσο και για το Platinum βραβείο στο διαγωνισμό των Αιωνόβιων brands (2016) για τα 120 και πλέον χρόνια παρουσίας του στην Ελληνική αγορά.
Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι:
Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, EZA, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, ΠΑΚΟ, Captain’s , Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Χαρτέλ, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Cretan Mill, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- Meat Company, Αφοί Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη, Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης