Οι δεσμεύσεις των Μινωϊκών Γραμμών για να δοθεί άδεια δρομολόγησης στο Mykonos Palace

Οι δεσμεύσεις των Μινωϊκών Γραμμών για να δοθεί άδεια δρομολόγησης στο Mykonos Palace
Οι δεσμεύσει των Μινωϊκών Γραμμών για να δοθεί άδεια δρομολόγησης στο Mykonos Palace
Ο Πρόεδρος κ. Emanuele Grimaldi και ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνης Μανιαδάκης, χαιρετίζουν τις δηλώσεις του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, που δημοσιεύτηκαν στον Τύπο, αναφορικά με την πρόθεσή του να δοθεί άδεια δρομολόγησης στο υπερσύγχρονο πλοίο της εταιρείας Cruise Ferry Mykonos Palace, στη γραμμή Χανιά-Πειραιάς-Χανιά.
Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η Διοίκηση των Μινωικών Γραμμών δεσμεύεται προκειμένου να λάβει έγκριση δρομολόγησης του Cruise Ferry Mykonos Palace στην πιο πάνω γραμμή:
-Να υψώσει άμεσα την ελληνική σημαία στο πλοίο.
-Να επανδρώσει το πλοίο αποκλειστικά με ελληνικά πληρώματα, αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής για την έγκριση δρομολόγησής του στην ως άνω γραμμή.
-Να μεταβιβαστεί το πλοίο, από την 100% θυγατρική εταιρεία των Μινωϊκών Γραμμών Minoan Italia Spa, στη μητρική εταιρεία, ακολουθώντας όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες που απαιτούνται.
Η Διοίκηση των Μινωικών Γραμμών εκτιμά ότι, η δρομολόγηση του Cruise Ferry Mykonos Palace, ενός από τα πλέον σύγχρονα και πολυτελή πλοία στην κατηγορία του, θα συμβάλλει στην αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών στη συγκεκριμένη γραμμή, θα ενισχύσει τον υγιή ανταγωνισμό, ενώ θα βελτιώσει περαιτέρω τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς το επιβατικό κοινό και τον εμπορικό κόσμο.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS