Τελευταία Νέα
Διεθνή

UBS: Η Γερμανία θα είναι και πάλι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια - Όλες οι προβλέψεις για το Μουντιάλ 2018

tags :
UBS: Η Γερμανία θα είναι και πάλι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια - Όλες οι προβλέψεις για το Μουντιάλ 2018
Η Βραζιλία και η Ισπανία είναι πιθανόν οι δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν την πρώτη τριάδα
Τη Γερμανία αναμένει η UBS να κερδίσει το φετινό Μουντιάλ, την κορυφαία διοργάνωση ποδοσφαίρου στον κόσμο, δίνοντάς τις 24% πιθανότητες για το τρόπαιο.
Σύμφωνα με την 29σέλιδη έκθεση της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, η Βραζιλία και η Ισπανία είναι πιθανόν οι δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν την πρώτη τριάδα.
Για τους Ρώσους οικοδεσπότες, η UBS δίνει 1,6% πιθανότητες να νικήσουν.
«Είναι σχεδόν δεδομένο ότι η νέα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, θα προέλθει είτε από την Ευρώπη είτε από τη Λατινική Αμερική», ανέφερε η UBS.
«Η πιθανότητα να υπάρξει νικητής του Μουντιάλ από την Ασία, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή ή τη Βόρεια Αμερική είναι σχεδόν μηδενική».
Η UBS προβλέπει επίσης  ότι η Ισπανία θα κερδίσει το ντέρμπι της Ιβηρικής με την Πορτογαλία και ότι η Αγγλία θα ξεπεράσει τις φαντασιώσεις του Βελγίου στον αποφασιστικό αγώνα του ομίλου.
«Ενώ ελπίζουμε ότι η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει, ελπίζουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι λιγότερο καταστροφικό από την τελευταία φορά, όταν οι συνάδελφοί μας στο Σάο Πάολο ήταν απογοητευμένοι για αρκετές εβδομάδες αργότερα», ανέφερε η UBS σχετικά με το 7-1 Γερμανία στο ημιτελικό του 2014.
Τότε που η σχετική έρευνα των υπολογιστών της UBS, είχε «αναδείξει» τη Βραζιλία νικήτρια.
Όπως γίνεται αντιληπτό, η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι απουσιάζει στις τελικές προβλέψεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης