Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Praktiker: Μήπως ήρθε η ώρα για ανακαίνιση;

tags :
Praktiker: Μήπως ήρθε η ώρα για ανακαίνιση;
Ο Κατάλογος Ανακαίνισης Praktiker δίνει χαρακτήρα στον προσωπικό σας χώρο
Τα Praktiker, φέρνουν την ανανέωση στο σπίτι σας με τον νέο Κατάλογο Ανακαίνισης, παρουσιάζοντας ολοκληρωμένες προτάσεις για τον εσωτερικό σας χώρο.
Μέσα στις 100 σελίδες του μπορείτε να βρείτε μία ευρεία γκάμα προϊόντων για την κουζίνα και το μπάνιο, εκατοντάδες επιλογές χρωμάτων, καθώς και πρωτότυπες ιδέες και λύσεις ανακαίνισης για να εξοπλίσετε τον χώρο σας, με τιμές προσιτές σε όλους.
Ξεφυλλίστε τον κατάλογο ή επισκεφτείτε ένα από τα 16 καταστήματα Praktiker και ανακαλύψτε αμέτρητες επιλογές! Θέλετε να ανακαινίσετε το διαμέρισμα σας ή το εξοχικό σας;
Είστε φοιτητής, εργένης, συζείτε ή έχετε οικογένεια;
Τα Praktiker έρχονται να απαντήσουν σε όλες σας τις ανάγκες, με τους πιο μοντέρνους και έξυπνους τρόπους.
Πατώματα και πλακάκια, είδη υγιεινής, αξεσουάρ μπάνιου πολύχρωμα ή σε γήινους τόνους, έτοιμες κουζίνες αλλά και μοναδικές προτάσεις για νεροχύτες και πάγκους κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές για κάθε budget, εργαλεία βαφής και χρώματα σε πολλές αποχρώσεις και υφές – όπως τα νέα χρώματα κιμωλίας – και άλλα πολλά που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε, μαζί με δωρεάν υπηρεσία ανάμιξης χρωμάτων και άλλες τεχνικές υπηρεσίες σε προνομιακές τιμές.
Κι αν θέλετε λίγη βοήθεια για να οργανώσετε την τέλεια ανακαίνιση, τα Praktiker προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες interior design με τους interior Experts, μία ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών, που απαρτίζεται από αρχιτέκτονες, μηχανικούς και διακοσμητές.
Με motto “Οι ειδικοί στον χώρο σου!”, οι interior Experts αναλαμβάνουν τον σχεδιασμό κάθε εσωτερικού χώρου, παρέχοντας ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις, για κάθε στυλ και budget.
Αν θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τους interior Experts αλλά και να δείτε πόσο «έτοιμοι» είστε να ανανεώσετε τον χώρο σας, στο Praktiker Ταύρου διοργανώνεται το Σάββατο 9 Ιουνίου, από τις 10:00 η Ημέρα Ανακαίνισης, με πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, καθώς και διαγωνισμούς με πλούσια δώρα.

Πιο αναλυτικά:

- 10:00 – 12:00 : VIVECHROM COLOR QUIZ! | Η Vivechrom, θα σας μάθει τα πάντα για τα χρώματα, μέσα από ένα διαδραστικό workshop, μαζί με εκπλήξεις και δώρα!
- 12:30 – 15:00 : ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ISOMAT | Η Isomat, σε έναν χώρο «υπό ανακαίνιση», σας υποδέχεται και σας μαθαίνει τα πάντα γύρω από τα δομικά υλικά στο πιο fun workshop, με εκπλήξεις DIY και διαγωνισμό για δώρα ISOMAT!
- 10:00 – 14:00 : ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΙΝΕΛΑ! | Η επίσκεψη των μικρών μας φίλων μετατρέπεται σε μία ελεύθερη ζωγραφική εμπειρία, καθώς μικροί και μεγάλοι φορούν τις ποδιές τους και δημιουργούν μοναδικούς πίνακες για το σπίτι!
- Από τη γιορτή της ανακαίνισης δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι interior Experts!

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο τους, οι interior Experts σας περιμένουν να γνωριστείτε και να σας παρουσιάσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν και τους τρόπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να ανανεώσετε ή να δημιουργήσετε από το μηδέν τον προσωπικό σας χώρο.
Δύο τυχεροί θα κερδίσουν 2 πακέτα σχεδιασμού κατοικίας αξίας 99,90€ που θα δώσουν νέα πνοή στον χώρο τους.
Στην Ημέρα Ανακαίνισης, θα μπορέσετε να βρείτε στο κατάστημα Praktiker Ταύρου πολλά είδη σε προσφορά, ώστε να ξεκινήσετε την ανανέωση του χώρου σας.
Συγκεκριμένα, 20% έκπτωση σε όλα τα καλύμματα λεκάνης, τις καμπίνες & στήλες ντους, τους γρανιτένιους & συνθετικούς νεροχύτες, τις πτυσσόμενες πόρτες, τα προϊόντα Hammerite και τα συντηρητικά ξύλου και 10% τις κόλλες πλακιδίων.
Ενώ, οι μοναδικές προσφορές του Καταλόγου συνεχίζονται έως το τέλος του μήνα.
Ξεφυλλίστε σήμερα τον Κατάλογο Ανακαίνισης Praktiker, βάλτε λίγη έμπνευση και μεράκι και θα αγαπήσετε κάθε τετραγωνικό του σπιτιού σας!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης