Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οργή Καμμένου κατά Μαρινάκη - ΑΝΕΛ: Άθλια ψεύδη, ο λόγος και πάλι στη δικαιοσύνη

Οργή Καμμένου κατά Μαρινάκη - ΑΝΕΛ: Άθλια ψεύδη, ο λόγος και πάλι στη δικαιοσύνη
«Οι εφημερίδες του υπόδικου μιντιάρχη που φαντασιώνεται χούντα ακολουθούν οι ίδιες χουντικές μεθόδους με ψευδείς ειδήσεις, λάσπη και συκοφαντίες για δήθεν ταξίδια του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου "παρέα" με εισαγγελέα» αναφέρει ανακοίνωση των ΑΝΕΛ, με αφορμή δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» σχετικά με το ταξίδι του υπουργού Εθνικής Άμυνας στο Μονακό, με την εφημερίδα να υποστηρίζει ότι το ίδιο διάστημε βρέθηκε στο πριγκιπάτο και η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, Ειρήνης Τζίβα.
Οι ΑΝΕΛ τονίζουν ότι «πρόκειται για ψεύδη που δεν έχουν καμία υπόσταση και πλέον το λόγο θα έχει και πάλι η Δικαιοσύνη».
«Ο γνωστός εκδότης συκοφάντης, που έχει καταδικαστεί ήδη σε δύο χρόνια φυλάκιση για άθλιες συκοφαντίες κατά του Πάνου Καμμένου, θα βρεθεί ξανά στον φυσικό του χώρο, τα δικαστήρια» καταλήγει η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ.

Απαντήσεις για το ταξίδι Καμμένου – Τζίβα στο Μονακό ζητά η ΝΔ

Για σειρά ερωτημάτων που εγείρονται μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Παραπολιτικά» σχετικά με το ταξίδι του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και της παρέας του στο Μονακό, κάνει λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση.
Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία με την ανακοίνωση που εξέδωσε, ζητά απαντήσεις από τη φυσική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης για την παρουσία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, Ειρήνης Τζίβα στην ίδια περιοχή και χρονική περίοδο με τον κ. Καμμένο.
Ειδικότερα, η Πειραιώς ζητά από την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης να απαντήσει στα ερωτήματα:
«Αληθεύει ότι η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, κ. Ειρήνη Τζίβα, που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο από την υπόθεση Γιαννουσάκη στην οποία πρωταγωνίστησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, βρέθηκε μαζί με τον κ. Καμμένο στην ευρύτερη περιοχή του Μονακό το Σαββατοκύριακο του Γκραν Πρι; Και αν ναι τι δουλειά έχει μια εισαγγελέας να συντροφεύει τον κ. Καμμένο, ενόσω μάλιστα χειρίζεται δικαστικές υποθέσεις για τις οποίες ο υπουργός Αμύνης έχει προεξοφλήσει, ως μη όφειλε, το αποτέλεσμά τους;
Πού διέμεινε άραγε η εν λόγω εισαγγελέας και πόσο κόστισε το ταξίδι και η διαμονή της, όταν είναι γνωστό ότι το Μονακό και η ευρύτερη περιοχή είναι μια ακριβότερες της Ευρώπης, ειδικά την περίοδο που διεξάγεται το γκραν πρι;
Αληθεύει ότι η κ. Εισαγγελέας, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα σειρά ταξιδιών αναψυχής στο εξωτερικό, το ένα μάλιστα μαζί με τον έτερο πρωταγωνιστή στην υπόθεση Γιαννουσάκη, λιμενικό κ. Χριστοφορίδη;
Κι αν ναι, πώς κατορθώνει, άραγε, η εν λόγω εισαγγελέας να χρηματοδοτεί τα τόσο ακριβά ταξίδια της, όταν αυτό προφανώς δεν το αιτιολογούν οι μισθολογικές απολαβές της;
Τι προτίθεται να πράξει η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο υπουργός Δικαιοσύνης προκειμένου να διακριβώσει τις σχέσεις του κ. Καμένου με την Τζίβα, αλλά και τον τρόπο χρηματοδότησης των ταξιδιών της;».

www.bankingnews.gr

 
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης