Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Η ΝΔ κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας για να προλάβει τη διάσπαση της

Φάμελλος: Η ΝΔ κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας για να προλάβει τη διάσπαση της
Εφιάλτης για τα συμφέροντα της Ελλάδας ο Μητσοτάκης ή απλώς λαγός του Σαμαρά διερωτήθηκε ο κ.Φάμελλος
Την θέση ότι η ΝΔ κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης με αφορμή τη συμφωνία για το Σκοπιανό προκειμένου να προλάβει τη διάσπαση της διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σ. Φάμελλος.
«Και οι δύο λαοί θα είναι κερδισμένοι και αυτή είναι η ουσία της διεθνούς διπλωματίας.
Τα υπόλοιπα είναι κανόνια, όπλα, αίμα και πόλεμος» υποστήριξε ο κ.Φάμελλος, ο οποίος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Κ. Μητσοτάκη.
«Τι είναι τελικά ο κ. Μητσοτάκης;
Είναι ο Εφιάλτης για τα συμφέροντα της Ελλάδας ή απλώς λαγός του κ. Σαμαρά;.
Τελικά δεν έχει σημασία γιατί η ακροδεξιά ομάδα που κυριαρχεί πλέον στη ΝΔ ξέρει ότι επειδή δεν τους βγαίνει το σενάριο θα πρέπει να δημιουργήσουν συνθήκες πολιτικής ανωμαλίας και έναν νέο διχασμό.
Είναι αδίστακτοι και για αυτό είναι επικίνδυνοι» είπε ο κ.Φάμελλος, ο οποίος αναφερόμενος στη συμφωνία, τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν ψάχνει για κερδισμένους και για χαμένους.
Όπως είπε θα ήταν εγκληματικό λάθος να μείνει άλυτο το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ προκειμένου να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη η ΝΔ.
«Η συνταγματική αναθεώρηση που κερδίσαμε εμείς είναι περισσότερη από την εθνική γραμμή που είχατε μέχρι τώρα.
Είναι πάνω από το erga omnes με τη σύνθετη γεωγραφική ονομασία και να προσθέσουμε και άλλα: την αλλαγή του ονόματος της εκκλησίας και τη σύνδεσή της με το πατριαρχείο, την αλλαγή δρόμων, αεροδρομίων και την αντικατάσταση αγαλμάτων».
Όλα αυτά οι πολιτικοί που δεν κατάφεραν να λύσουν ούτε το θέμα της ονομασίας, ζητούν τώρα να μην τα κερδίσει η Ελλάδα» είπε ο κ.Φάμελλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης