Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Το Costa Navarino θα φιλοξενήσει φέτος το Σεπτέμβριο την 20η Διεθνή Συνάντηση Ασφαλιστών και Αντασφαλιστών

Το Costa Navarino θα φιλοξενήσει φέτος το Σεπτέμβριο την 20η Διεθνή Συνάντηση Ασφαλιστών και Αντασφαλιστών
H φετινή διοργάνωση θα έχει επετειακό χαρακτήρα
Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος διοργανώνει το 20ο Insurance & Reinsurance Meeting από τις 19 έως τις 21 Σεπτεμβρίου στο Costa Navarino της Μεσσηνίας.
Πρόκειται για μία εκδήλωση-θεσμό, όπου ασφαλιστές και αντασφαλιστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό συναντώνται, συζητούν τα φλέγοντα ζητήματα της διεθνούς ασφαλιστικής αγοράς, ανταλλάσσουν απόψεις, αλλά και ψυχαγωγούνται στο πλαίσιο των πολλών παράλληλων εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΑΕΕ, καθώς συμπληρώνονται 20 χρόνια από τότε που ξεκίνησε ο θεσμός αυτός, η φετινή διοργάνωση θα έχει επετειακό χαρακτήρα.
Πέραν της αλλαγής του τόπου, από την Ύδρα που το φιλοξενούσε όλα αυτά τα χρόνια, στο πολυτελές resort Costa Navarino, ανανεωμένο θα είναι συνολικά και το πρόγραμμα του Meeting τόσο στο συνεδριακό κομμάτι όσο και στις εκδηλώσεις.

Τα θέματα που θα συζητηθούν φέτος είναι:

• Η ασφάλιση σεισμού: η πρόταση της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, αλλά και διεθνή στοιχεία και προκλήσεις
• Τα πορίσματα της μελέτης του ινστιτούτου Διανέοσις «Τι πιστεύουν οι Έλληνες το 2017»
• Η ελληνική μακροοικονομία της υγείας στα χρόνια της ύφεσης
• Προκλήσεις του μέλλοντος
• Νέο Εποπτικό Περιβάλλον: Προκλήσεις και Ευκαιρίες

Πέραν του συνεδριακού μέρους, πλούσιο θα είναι και φέτος το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συνδυάσουν την εργασία, την ενημέρωση και τις επαγγελματικές επαφές με τη διασκέδαση.
Την Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί gala dinner με επίτιμους προσκεκλημένους – ομιλητές τους κ.κ. Γιάννη Στουρνάρα, Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και Μαργαρίτη Σχοινά από την Κομισιόν ενώ την Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθεί welcome cocktail.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης