Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμηρό tweet από Πάνο Καμμένο: Ο Μαρινάκης και η χούντα - Αιχμές για την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη

Αιχμηρό tweet από Πάνο Καμμένο: Ο Μαρινάκης και η χούντα - Αιχμές για την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη
O πρόεδρος των ΑΝΕΛ αφήνει σαφείς αιχμές κατά του κ. Λαζαρίδη με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του
Με ένα ιδιαίτερα αιχμηρό tweet σχολιάζει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή του κόμματος, Γιώργου Λαζαρίδη.
Ειδικότερα ο κ. Καμμένος ανήρτησε ένα βίντεο όπου ακούγεται ο επιχειρηματίας, Βαγγέλης Μαρινάκης, να λέει ότι «η χούντα πέφτει.
Είναι θέμα μηνών.
Δεν έχουμε κανένα θέμα».


Είναι πασιφανές ότι ο κ. Καμμένος αφήνει σαφείς αιχμές για έντονο παρασκήνιο συνδέοντας -με έντεχνο τρόπο- την εξέλιξη με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο κ. Καμμένος -κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου- είχε κάνει λόγο για απόπειρα εκφοβισμού βουλευτών και στελεχών των ΑΝΕΛ με στόχο τη διάλυση του κόμματος.
«Ο στόχος είναι ο εκφοβισμός που είχε σαν αποτέλεσμα στα Χανιά κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης όπου ήταν παρούσα η υπουργός Τουρισμού, κ. Κουντουρά, να έχουμε ένα στημένο τηλεοπτικό σόου όπου με επικεφαλής τον πρώην κρατούμενο των φυλακών, κ. Παντελή Καπαρουδάκη, στελεχών της Χρυσής Αυγής αλλά και υπαλλήλων συγκεκριμένου επιχειρηματικού ομίλου να γίνει μια προσπάθεια δημιουργίας κλίματος κατά των ΑΝΕΛ, ενός κλίματος το οποίο θα οδηγούσε, όπως εκείνοι επιθυμούσαν, στο να φυλλορροήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω και το βίντεο που ανήρτησε ο κ. Καμμένος...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης