Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Για τέλη Ιουλίου 2018 θα αναβληθεί η κρίσιμη ψηφοφορία για την τύχη του Ελλάκτωρα – Ετοιμάζουν «σχέδιο» οι τράπεζες

Για τέλη Ιουλίου 2018 θα αναβληθεί η κρίσιμη ψηφοφορία για την τύχη του Ελλάκτωρα – Ετοιμάζουν «σχέδιο» οι τράπεζες
Με βάση ορισμένες πληροφορίες…κορυφαίος έλληνας τραπεζίτης θα αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να διαμορφώσει την κοινή γραμμή και εν συνεχεία να καλέσει τους δύο εμπλεκόμενους μετόχους να τους παρουσιάσει ….την πρόταση των τραπεζών.
Για τα τέλη Ιουλίου 2018 θα αναβληθεί η γενική συνέλευση που θα αποφασίσει το μετοχικό μέλλον του Ελλάκτωρα.
Στις 29 Ιουνίου θα υπάρξει αναβολή της γενικής συνέλευσης ως προς το σκέλος της ψηφοφορίας μεταξύ των δύο προτάσεων που έχουν υποβληθεί από τους δύο μετοχικούς πόλους εξουσίας.
Από την μια η πλευρά των αδερφών Καλλιτσάντση και από την άλλη ο Λεωνίδας Μπόμπολας και Κούτρας οι οποίοι φέρονται να έχουν συγκεντρώσει ποσοστά πολύ κοντά μεταξύ τους.
Ίσως και οι δύο πλευρές να ελέγχουν έκαστη…καταστατική μειοψηφία.
Πάντως από πολλές πηγές αναφέρεται ότι στις 29 Ιουνίου δεν θα υπάρξει απόφαση και ότι μέτοχοι θα ζητήσουν αναβολή με την πρώτη επαναληπτική να μετατίθεται για τα τέλη Ιουλίου 2018.
Η εξέλιξη αυτή σίγουρα δεν είναι η καλύτερη για την εταιρία.
Οι δύο πόλοι εξουσίας συγκρούονται σφοδρότατα και ο Ελλάκτωρας έχει αποτελέσει σημείο σκληρότατης αντιπαράθεσης.
Οι τράπεζες με βάση καλά ενημερωμένες πηγές θεωρούν ότι η αναβολή για ένα μήνα της ψηφοφορίας είναι μεγάλο διάστημα οπότε πρέπει να παρθούν πρωτοβουλίες για να αρθεί το αδιέξοδο.
Οι τράπεζες ετοιμάζουν σχέδιο το οποίο θα παρουσιάσουν στις δύο αντιμαχόμενες πλευρές το οποίο «εάν χρειαστεί θα επιβάλλουμε, δεν θα υπάρξει άλλη γενική συνέλευση…αναφέρουν με νόημα.
Οι τράπεζες πάντως δεν χειρίστηκαν με αποφασιστικότητα την διαιωνιζόμενη κόντρα η οποία κατέληξε σε ρήγμα στο εσωτερικό του Ελλάκτωρα.
Με βάση ορισμένες πληροφορίες…κορυφαίος έλληνας τραπεζίτης θα αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να διαμορφώσει την κοινή γραμμή των τραπεζιτών και εν συνεχεία να καλέσει τους δύο εμπλεκόμενους μετόχους να τους παρουσιάσει ….την πρόταση των τραπεζών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης