Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Χωρίς ειδήσεις, χωρίς επενδυτές το ΧΑ - Συνέχιση της συσσώρευσης με χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές

tags :
Χωρίς ειδήσεις, χωρίς επενδυτές το ΧΑ - Συνέχιση της συσσώρευσης με χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές
Το ενδιαφέρον των επενδυτών σταδιακά θα αρχίσει να μετατοπίζεται στις εισηγμένες που θα ανακοινώνουν αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο της χρήσης
Χωρίς ειδήσεις και επενδυτές παραμένει η αγορά με αποτέλεσμα οι αναλυτές να σημειώνουν στα πρωινά τους σχόλια πως περιμένουν συνέχιση της συσσώρευσης με χαμηλούς όγκους συναλλαγών.
Το ΧΑ περιμένει τα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου των εταιρειών που θα αρχίσουν με αργούς βέβαια ρυθμούς να ανακοινώνονται τις επόμενες μέρες.
Στις 26 Ιουλίου πριν το άνοιγμα της αγοράς θα ανακοινώσει η Τιτάν.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Eurobank οι πωλήσεις του ομίλου όπως και τα EBITDA αναμένεται να διαμορφωθούν λίγο χαμηλότερα από τα περσινά επίπεδα στα 380,4 εκατ. ευρώ μειωμένα κατά 8% και στα 79,6 εκατ. ευρώ μειωμένα κατά 12% αντίστοιχα.
Η υποχώρηση οφείλεται στην αδυναμία του δολαρίου έναντι της περσινής περιόδου και στην αδύναμη λειτουργική πορεία της Ελλάδος και της ΝΑ Ευρώπης.
Τα καθαρά κέρδη εκτιμάται ότι θα ανέλθουν στα 28,4 εκατ. ευρώ από 17,9 εκατ. ευρώ.
Από σήμερα οι μετοχές της Σφακιανάκης διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στην αύξηση κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και έκδοση 15,8 εκατ. μετοχών στην τιμή των 0,32 ευρώ ανά μετοχή.

Eurobank

Λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων περιμένουμε η συναλλακτική δραστηριότητα να παραμείνει μειωμένη και την αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.
 
Euroxx

Σταθεροποιητική κίνηση με αναζήτηση κατεύθυνσης αναμένεται για το ΧΑ με τους όγκους συναλλαγών να παραμένουν περιορισμένοι.

 Beta

Λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων που θα μπορούσαν να αλλάξουν την ψυχολογία στην αγορά περιμένουμε συνέχιση της συσσώρευσης.

 
Γ.Κ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης